Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U naslovu stoji da je napustio aerodrom a u tekstu da je uhapsen .Jedan je klix 😆😆😆
Spor je oko starateljstva i sto nije mogao povesti sa sobom dijete. nema nista gore kad nabasas na kuurvu i ozenis je i dobijes dijete s njom. zivot ti se pretvori u pakao.
Sto tako seksisticki odmah. Mozda je problem u njemu.Kako mozete tako olako komentarisat stvari, nemas pojma ni sta je istina.
#poserrem se na taj tvoj seksisticki termin govorim o vecini danas tragedija gdje zbog rospijaluka pukne brak i sud dodijeli djecu majci a babu djece proglase manijakom i cudovistem i onda svpju rodjenu krv ne moze da vidi. i onda ocajni muskarci krecu u nasilje sto ne opravdavam al isto tako tesko je biti pametan. rijetki slucajevi su obrnuti.
Sad naši pljuju kršćane a kad netko pljuje muslimane onda nam smeta
a nisu sravnili aerodrom sa zemljom zajedno sa kcerkom i svim drugim ljudima? kao sto rade u gazi?
Kćerku će još možda vidjeti na suđenju i nikad više. Ostavio joj je traume za cijeli život.
kakav feministicki vakat dolazi...ocevi ce morat kidnapovat svoju djecu...da bi proveli vrijeme sa njima...
pravda za oceve...
hoces ti pravnu drzavu, evo kako to izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva god da mu je ta bivsa napravio je pogresan potez na kraju. Nista od starateljstva za sva vremena plus ce da odlezi.
Glupan ovako samo ubrzao proceduru, nista od povlacenja po sudovima. Idiot u svakom pogledu.