Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledo sam slike,mrtvih na desetine assadovih vojnika leže,koje su to budale,na uniformama im assadova slika ko neka ikona,ih,za koga se ti ljudi bore,za budalu
i ja gledam sa zadovoljstvóm klipove u kojim ginu kozojebi ;-) https://youtu.be/gdK8KXED_gI
https://youtu.be/fSrff3H3xYI gle meraka . protiv ovih govana i ja bi puskom branio svoju zemlju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko god Assada podržava daBogda mu u kući red uvodio kao što ga godinama uvodi u Siriji.
Ne laprdaj bezveze,dok je Assada fino se zivjelo u Siriji,svi su imali ista prva,gradile su se crkve,đamije,zene vozile automobile,sve naftne firme bile u drzavnom vlasnistvo,nisu bili duzni nikome nista... A onda su se pojavili kozojebi i devojebi sa brda i to sve skupa razjebali s glupim amerima..
SVI imali prava hahaha pa idi pitaj to jednog prosječnog sirijca sunnita bez brade... majmune jedan gdje se informišeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bitno je da se Sirija oslobodi ovih teroristickih grupa , pa nakon toga organizovati izbore i sto se mene tice neka ode Asad. Samo, da njega nije bilo cini mi se da ne bi ni Sirije.
Kad ode Assad Sirija ce postati drugi Irak. Vidjeces.
taj Asad je podrzavao srbe dok su nas ubijali u BiH ! cisto da znas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)