Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je nepravedna prema turskoj ...........samo ih zavlaci godinama.....sto ne kazu fino i otvoreno....necemo vas.....trazite druge strateske partnere.........EU bi i piskila i kakila.................licemjeri
sada ću ti reći fino i otvoreno: dođi da ti zavučem, jer te hoću za "strateškog" partnera, ali idi prvo piški i kaki
angelina je strasno fina zena i bas me cudi da ona nije dobroga nasla u turskoj. davno bi eu s turskom prekinula saradnju al geo pozicija turske im pase i resursi koji ce, koji dolaze u eu preko nje. imat bugara, rumuna u svom clanstvu a brani turskoj, da je nekadasnja ne bi me cudilo, danas je turska div u ekonomiji i razvitku.
PRIKAŽI ODGOVORE (65)
Turci nisu Europa i tačka
sta ce im govna
Poceo me nervirati i ovo Europsko U gov*o
Jazuk ;)
Kratko i jasno.
pa turska svakako nece da ude u EU fali vam para a ko ima turci jeste se mislili ogrebati
Tajipe lave nemoj se druziti sa bakirom vazda ces bit u belaju..
Dok je on predsjednik ne trebaju im ni njemacki krediti… svejedno im je… nisu ludi da zavrse ko Grcka
Dok je on predsjednik tiranija neće prestati. Čovjek koji proganja intelektualce i političke protivnike, ne dozvoljava slobodu govora i štampe vodi Tursku u izolaciju i sigurnu propast. Turski turizam je već osjetio blagodeti njegove vladavine, nastaviće se kroz proizvode i završiti u izolaciji i siromaštvu, uz veliki broj terorističkih frakcija i akcija. Nažalost, Turska, koja je imala sjajnu perspektivu i kojoj EU nije trebala, svakim danom tone sve dublje. Erdogan je zlo.
@WillyWonka …kakvu bolan izolaciju… eno ga se lijepo pomirio sa Rusima, Nato ih ponovo angazuje u borbi protiv ISIL-a, stanovnistvo i drzava bez kredita, gradi se sve po Turskoj… A ti "intelektualci" su bili konzervativna "elita" kojoj je smetalo sto je Erdogan dao narodu kruha i igara… Isto kao kada bi se sada pojavio neko kod nas ko bi pozatvarao sve politicare i njihove nacionalisticke pristase, cenzurisao medije koji raspiruju mrznju i zavadjaju narod… kako bi to bilo? Dobro ili lose?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Erdogan samo sa rusijom treba biti i kaniti se islamizma
Bojkot vijesti iz Turske....
Glaj u komentarima bosnja glupih koji puse ku rac Erdoganu kao da je on alah u osobi. Koji je to jadan narod koji hvali Erdogana
Sto se tice politike izgleda ovi klixovci sve "znaju", pogotovo im ide ta Turska, Sirijska i Ruska politika a o Americi da ne pricam u tome ste experti. Ali je cudno da o politici Bosne i ne znate bas mnogo. Haloo ba ljudi brinite se o nama, pustite velike sile, oni da nisu pametni bili bi mali kao mi, totalno nebitni, mizerni i zalosno je reci ali moram , JADNI. Da citava Turska ili Rusija pljune mi bi se potusili ko zecevi.
E jesu ih kaznili...! Pa svako je skontao da Turska zadnjih par godina nije ni spominjala da zeli u EU. Kao da im je interesantno guzvati se na Bugarskom i Rumunijiom....
Znaci nema europe za Tursku osim u slucaju fetulaha gulena kao predsjednika?! ... EU licemjerstvu nema kraja, vidjecemo sta ce danas biti u OHR-u po pitanju referenduma -ponovo u reziji licemjernih! stigle vas dunjalucke i ahiretske muke!
nigdje u textu se i ne spominje Gulen, a ti tu seres Gulena kao predsjednika. -_-
a sta ce drugo rec kad u svom clanstvu ima rusa.. rec ce negativno za drzavu jer njima ko tamburasu odgovara napeta zica. SVI ONI SE DOBRO IGRAJU S NASOM DRZAVOM I PREISPITUJU NASE ZIVCE A PITAM SE KADA CE DA ZIVCI POPUSTE.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dječak je već počeo uveliko da formira neku novu uniju sa čika putinom...