Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
laptop i DISKETE??!! hahahaha ili se to po nekom novom pravopisu za CD kaze disketa?
Je li zlocinac neduznim civilima djeci,zenama i starcima vratio njihove stvari cak im je neduznim i zivot oduzeo idiot cetnicki.Pa ovo nema nigdje na svijetu drzali ga neki koje ne pozna,a on ratni zlocinac.A sta je sa onima neduznim koje nista nisu u zivotu uradili niti cak neki imali ni prilike samo sto im je ime bilo drugacije od cetnika fuj.
sve mu treba vratiti. do zadnjeg papira tj. cd. da je 1000 godina pripremo odbranu ne bi se odbranio
Trebalo bi javnosti pokazati sadrzaj tih disketa,a pogotovo srpskom narodu da vide ko im je idol.Na tim disketama je dokaz da je raso bio bisexsualac,sve cica snimao da bi pokazivao unucima i njegovim sledbenicima kako treba da se razmnozavaju hahahahahahaha