Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo im isporuciti 50.000 a ne petoricu tih smrradova ! ionako tog islamistickog otpada vec imamo previseu nasoj lijepoj Europi
Koje smo mi KUJ.E američke to je sramota ! Pa jel vi znate da zbog toga nećemo imati napretka nikad u životu ! Zato što smo KUJE! Bolje da nas nema nego da živimo ko KUJ.E.
Mevlid ti je drzavljanin srbije retardu..
Sve su to kur`chevi sudovi . Jednakost za sve ! ! ! bez izuzetka zahtjevam . Tek kada kojot bush i kobila, pardon hijena kohondoleza dodju na slican sud , pocecu vjerovati u postojanje pravde na ovome svijetu.
Kako se zove bosnjacka istina? Okrene 061 pa rejsov broj!
Vi ste izgubljenu bitku kod Beca uvrstitli u 1 od 11 genocida nas Bosnjacima!? Kao prvo izgubio je bitku, a kao drugo, tada Bosnjaci nisu postojali. Ni ne spominju se kao nacija do 1994-te. To je samo jedan od brojnih primjera kako vi proglasite sve sto radite u ime AIIaha saoodbranom i uvezete mu dzah edine da k Olju., a nakon toga u miru da sire taj svjetonazor i pripremaju nove Mevlide. Ukoliko se teorija samoodbrane kosi sa cinjenicama, tim gore po cinjenice. Procitani ste vi odavno. To sto vi zivite u svojoj realnosti koju, kako cesto i samo govorite, drugi \"ne razumiju\" i stoga bi trebali procitati K Uran i preci na islam, pa ce shvaitit (smijesni ste s tim pokusajima islamiziranja) je stvar dijagnoze, ali i za vas ima rijesenje. @ampak Bice ih i po EU zatvorima, ne boj se. Ne zavrse svi na Kubi. Nakon godina natezanja po sudovima dosli su do vrha i nemaju se vise kome zaliti. Po uzimanju zivota SAD diplomatama, odluka o isporucivanju se ubrzano odobrava. 2+2=?:-)
ja se tebi divim kakva si ti bu.dala stvarno!!! tvojoj mamici i tatici treba urucit nobelovu nagradu za fabrikovanje de.bila vera ne dozvoljava nikakvo nasilje osim samoodbranu od terorista kao sto si ti naprimjer
A ko ce drugi nego islam... a za nas pricaju da smo geno.... narod ccc...A oni se opasavaju with bombs and kill odrasle ljude i djecu koja su izgleda skrivila Bogu sto su se rodili. Kakva odvradna i prljava vjera i narod.Ali samo polako vec su vas poceli kokati po cijelome svijeti i ne razumijem kakav je to Bog koji ti dopusta da izvrsis dzihad ili kako vec i koknes nevine ljude.KAKVA JE TO VJERA ?
imas dokaze da nista nisu uradili ili samo baljezgas uprazno kao i obicno?
PROKLETNICI... LJUDI NIŠTA URADILI NISU, A VI IH DRŽITE NA ROBIJI... DOĆI ĆE KRAJ I AMERICI I NJENIM SLUGAMA USKORO....
nedamo Barbareza! Barba je nas
Šeta penzioner ulicom i zastade da pogleda velelepnu kuću Bakira Izetbegovića koji je sa babom Alijom i njegovom mladomuslimanskom bagrom opljačkao državu.A kad on sa balkona shvati da mu onaj na ulici procjenjuje životno djelo, zadovoljno upita: \"A, komšija, šta misliš koliko vrijedi?\" \"Dvadeset godina robije da je Titove države\", odbrusi penzioner i nastavi šetnju.
Šta fali.Guantanamo. Kuba, more, koke. ma banja..zavidim im...
a, o \"patriotizmu\" je suvišno pričati.
@24% Ko od njih ima naše državljanstvo i ko od njih je ikada bio u bih, a kamoli imao naše državljanstvo?!
Zasto se nasa ambasada u Londonu i ministarsvo vanjskih poslova nisu angazovali da se ova dvojica nasih gradjana i osvjedocenih patriota izruce u svoju jednu i jedinu BiH.