Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi sto necu vidjet guze
ove godine su svi "veliki" dogadjaji u svijetu otkazani.....veliki udarac na ekonomiju
@mirrorcic Neke bih i mogao zamisliti u drugom obliku, npr. pjesmu Evrovizije gdje bi se i takmičari, a ne samo glasovi, javljali iz lokalnog TV studija, ili Olimpijadu bez publike sa manjim brojem učesnika, ali karneval u Riu gdje je jedina maska medicinska nikako.
Festival kiča i razvrata,odatle su potekle LGBTIQP parade.
@gooUser1587738186 svakom svoje, nekome Birfest, nekom Guca, nekom Rio de Žanero, nekome film festivali koncerti, itd....svako ima svoj ukus, ali sve to ipak privlaci mnogo turista koji ostavljaju svoj novac