Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ljudi misle da Rusi svojom vojskom brane al Assada? Rusija nije poslala svoju vojsku nit ce je poslat. Boli njih ku*ac i za Siriju i za hemijsko oruzje. Oni samo prodaju svoje oruzje al Assadu.
Oruzije i strateski polozaj. I to da su im amerikanci skoro na svim granicama.
americki plan globalne dominacije ... i izigravanja tjelohranitelja izraelu ... pokorili su sve antiizraelske drzave u regionu sem sirije i irana ... iran je malo krupnija riba a ima i zastitu kine i rusije sjetimo se da 2012.te godine amerika stisnula zube da ne napadne jer ne bi sve to dobar ishod imalo a sada ako unisti siriju i nametne svoje ljude na vlast ima savrsen geostrateski polozaj da i unisti iran mada to znacilo WW3 a nije iskljuceno da nece ni sada ... a abc123 ne brini ti za putina ... ima on dovoljno para ... njemu u cilju ako je da zaradi novca od prodaje oruzja je takodjer u interesu da pozivi da moze i trosit isti ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja Senata i govana.....SERONJE
....napad na Siriju je uvertira za napad na Iran...
Poštovanje svima. Ostavite se ratnohuškački tema. Ja sam tu i moja nova knjiga 7 tajni uspjeha. Kupite je svakako :)
Ničija nije do zore sijala, pa neće ni njihova. Gadovi američki!
Odakle informacija da je taj brod sa najvecom vatrenom moci-je l' ti mislis da bilo koja strana zna sta posjeduje ova druga, samo ti puno volis Ruse pa mislis da su cvjecke-svaka od vodecih sila (Rusija i KIna) bi radile isto samo da imaju dovoljnu moc koju ima Amerika.
treba potrositi bombe ima se viska naoruzanja i usput pomoci onim Islamistima Vehabijama i Muhadjedinima sto su iz Bosne isli ratovati protiv Asada zamisli Amerika na njihovoj strani umjesto da pusti da sami rijese zanimljivo ali podrzavam Americku odluku valjda oni bolje znaju
Da, za nekih desetljeća...ili dok se svi poubijaju
Stradalo je 1.400 sto ne znaci da vi Ameri trebate sad jos pobiti 5x toliko i izgubiti 100 vojnika i hiljade civila Dobro je dok pucaju daleko od nas . Volim te Bosno
Stradalo je preko 100 hiljada i milijuni izbjeglih.
treba potrositi bombe ima se viska naoruzanja i usput pomoci onim Islamistima Vehabijama i Muhadjedinima sti isti iz Bosne idu ratovati protiv Asada zamisli Amerika na njihovoj strani umjesti da pusti da sami rijese zanimljivo ali podrzavam Americku odluku valjda oni bolje znaju
Čitam komentare i mogu vam reć da ste kolektivno vi ovde budale što mislite da iko igdje ima ikakve koristi ili bilo šta od vaših a i ovog mog komentara. Nek se rokaju ko ih jebe kad su debili, odo ja pod jorgan svoj slatki gledat nekakav film. :D I molim vas nemojte mi dislajkovat komentar neću moć zaspat ako budde dislajkova HAHAHAHAHAHAHA :D
Mozete govoriti da su Ameri vaki naki, al da vasa djeca nako leze onda bih vas ja pito dali ste za intervenciju.
Ja se mogu sjetit toga al mi nesto prije na um padne bosna 1994 i moja pomisao da bar makar imam pusku da se branim kad vec drugi mogu gledat.
Samo da podsjetim, da ako US krenu sa bombardovanjem treba da znate da ce uporebiti OSIROMA|SENI URAN. Isto kao u Iraku, tako da stanovici sada imaju nesagledive posledice od "AMERICKE DEMOKRATIJE"
"Osiromašeni uran" vam je svima u glavama.
ove Masone treba zapalit !!
ma Asad i Putim kad nešto zacrtaju... samo još Koreja i Kinezi eto ga ...
samo još samo još :D
POZDRAV SVIM ATEISTIMA U SARAJEVU, ODE VAM VAŠ JUNAK ASAD...ISTO KO GADAFFI hAahAAHhaAHhaAhaHA MAŽEMO METLU LOJEM....
I INDIJANCI SU BILI ČLANOVI AL-QAID-E...