Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su ostali skupocjeni domoljubi ( šoldoljubi ) ??? Kako se može očekivati da primjerice čovik u Splitu izbjegne da se igra kašikarama ako \"preživljava\" sa nekih 500 kuna ( čuna ) ??? Koliko se može kupiti fažola za tu svotu ( a da uključiš štednjak, nije moguće ako ne možeš ni struju da platiš, a u gradu nema dovoljno ni drveća da vatru naložiš ) ???
... šolde, šolde ... i njihova veza sa gospodarstvom ... dok ima mnogo šoldi na bezbjedan način, ljubav i prijateljstvo cvjetaju ... a domoljublje tek ... AH.
Zašto se uplašio kad su ga istražitelji upitali standardno pitanje \"JEL VIŠE VOLITE GOTOVINU ILI KARTICE\" ??? Pa to je samo jedno od uobičajenih pitanja u Austriji i Njemačkoj, pitanje na koje pošteni ljudi nebi trebali reagovati uplašeno .... samo jedno od mnogobrojnih rutinskih pitanja na koje skoro svaki stanovnik Evrope zna odgovoriti .... ili možda Ivo Sanader ima i \"alternativne\" metode koje bi se svrstale u neku treću kategoriju ???
Pa ako se čovjek hvalio da je doprinjeo povećanju kvaliteta sistema u Hrvatskoj, zbog čega se plaši da i sam bude testiran ???
Ime i prezime se pise sa POCETNIM VELIKIM SLOVOM !!!!