Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj .icke od generala! To je onaj "casni" srpski general koji je obecao bezbjedan povratak Avdi Palicu nakon pregovora u Zepi a onda naredio da ga ubiju. Crkni .izdo!
Hahahahah..da ga ubijemo?!??:)Umi se hladnom vodom.
Srbi su najveće kukavice, ubijanje civila za njih je herojstvo, negiraju genocid a znaju da su ga počinili, pa dajte priznajte ako ste toliki heroji i velikani. Vi ste jedno ništavilo
Najbolje voze traktore IMT539, Oluja. Pozdrav iz slobodne Hrvatske.
Šubaru mu donesite i eventualno neku muzičku želju.. Štakor retardirani😠
Šta, zar u Hagu ne važi da kažeš ne pika se?
Ima JEDAN KADIJA, taj će svima da presudi. Na NAJJAČEM i VJEČNOM SUDU.
EvilWolf drka na ovog čiku na slici... drke di drke di drke
hahahahaha ;-)))
Kako su ljudi smiješna stvorenja, on je vas kao istrebljivao, a vi se kao bunite što vas je on istrebljivao.. mi protiv njih, oni protiv nas, zločinci vs žrtve.. toliko polemike, godinama.. na kraju, kad čovjek sve sagleda gade ti se jednako i jedni i drugi.
Britanija Brexit a Radoje Breunutra
xaxaxaxa, ehm, hahahah
Crkavaj crkotino, crkavaj!
mars keru jedan. u sobu bez prozora bi ja tebe spakovo.
Smaljadicu dabogda ti rak reli plucima vozio , sida mu suvozac bila a leukemija vas stopirala :):):) Raspadao se a ne mogao umrijeti
seronja, pomiri se sa sudbinom..
A da mu malo odbiju od bubrega?!?
Pelene pravo volimo i svaki dan ih trošimo, Molfix rješenje pravo je, da budeš suh lako je
Ma je li ovo onaj heroj sto se sepurio kad su usli u Srebrenicu, i nesto on poklanja srpskom narodu Srebrenicu i sveti se dahijama... Puuu KRME JEDNO SMRDLJIVO!!!
sracko stipu to trazi pelena jarane