Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konobar, da vratim supu, nešto me gleda sumnjivo.....
hahaha pa gdje ces vracati, to i jest najbitnije u supi. Fuj nije mi dobro, kad ovo vidim. :P
:) reko da mi očiste, može li bez glave ovaj delikates
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Donijeli je vanzemoljci na svojim brodovima...
Ma da 100% su sismisi :) Jednostavno napravimo ljude glupljim vec sto jesu! Iskoristimo medije da im solimo pamet. HAARP naravno to je MIT Ispustanje otova iz aviona naravno MIT http://www.kurir-info.rs/nemacka-tv-o-uzasu-o-kome-se-cutalo-neobelezeni-avioni-ispustaju-strahovite-otrove-u-vazduh-clanak-1249193
Ja ipak mislim da je izvor neki laboratorij sa zapada, u posjedstvu neke jake farmaceutske kuce
FUJ. Zar ovo neko može da jede. nema bolje hrane od balkanske.
sta prenosi ovoliku mrznju kod nas koja je to vrsta gamadi
Ebola je zaista dosla iz laboratorije u Americi. Kao i HIV virus i mnogi drugi virusi, znani i neznani. Od sismis supe mozes samo postati Batman. Svi sto su probali kazu da je bas "delicija".
Naravno da je iz laboratorije, ko misli drugacije u zabludi je. Sve nam ovo serviraju i igraju se cime ne bi smjeli. Naravno kunici su oni najsiromasnji. A ako se od ove supice postaje Batman onda ih je Afrika puna. hahaha ;-)
Znas da su za HIV optuzivali majmune, sad dosao red na sismise, sledece su na tapetu zirafe :-) Prvo sex sa majmunima, sad supa od sismisa, nesto ce smisliti i za jadne zirafe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iz laboratorije .
u labosu naravski
Vise dva sismisa na grani a treci stoji na istoj. Dolazi cetvrti do ove dvojice sto vise i pita ih: "Sta je sa onim gore ?" "Ma ne znamo, bio ovdje s nama prico sve normalno i onda iznenada pade u nesvijest"
Iz epruvete.
Iz laboratorije...
ima i kod nas šišmiša sve vrste bolesti prenosei svim i svaćim zaraženi