Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radovane kurovane, glup si ka tocilo. Sta nisi zavrsia posa do kraja?... Neg mi sada triba da se patimo sa turcima koji masu turskim zastavama! Nije smio krst na kriz udarat.
Sta ti, Jadovane trazis spiskove o naoruzavanju od turske. Sto kukavico ne prilozis one po kojima ste ti i Momcilo Krajisnik prodavali oruzje, granate, municiju, a da ne govorimo o drogi, alkoholu, hrani Aliji i Harisu, Ganiciju i ostaloj bagri dok je srpski narod boj bio za opstanak.. Ukokaj se kukljo da ti ljaga na djeci ne ostaje i da ne vicu a njima i za tvojim unucadima: Eno djece i unucadi one kukavice i izdajnika srpskog roda Jadovana.. Nikad ti necemo zaboraviti kada ti je Bilja rekal sta ce narod reci sto prodajes oruzje Muslimanima, a ti odgovorio: KO *EBE NARODU MATER...
gospodine karadzicu. neznam dali si u stanju da procitas ovaj komentat ili ne ali voilio bi samo da znam sta je tvoje misljenje. Sta smo trebali ostati goloruki i dozvoliti da pobijete narod, zene,djecu i starce po cemu ste inace cijelom svijetu vec poznati. KOLIKO JE ORUZJA ISPORUCENO srbima u bosni za vrijeme rata i to niko ne pita? Jos jedno za kraj: Nismo vise goloruki i njie vise 92ga. Nema vise jna a za 10 20 godina ce nas biti duplo vise. Onda cemo sa popitati tamo gdje smo stali pa cemo da izmirimo sve racune za vijeka bas kako su susjedi to uradili u HR. Oko za oko zuz za zub.
hej genocidasu i ubici djece,zena,staraca,nenaorizanih,pa jadnice bez dostojanstva ni samilosti zar nisi dosta do sada kukavicki sljame ljudski idiote i krvavo primitivno zaostalo zlo sebe gledao spasit na svaki moguc nacin.Tebe bi trebalo poslat u Bosnu i Hercegovinu da raskopavas masivne grobnice koje si ti stvorio i podrzavo! Sljame ziviotinjo idiote srbske krvolocne sorte fanatickih terorista,zar nemas ni mimimilimiligram svijesti i srama???? Steta sto ti zrtve tvoje krvolocne primitivne zle terore po Bosni i Hercegovini ne mogu sudit,presudit i osudit. Pogodi sta bi ti se desilo amebsko srbsko primitivno cudoviste izaslo iz utrobe sotone! BOSNA4EVER!