Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JUNETINA JE DOBRA ALI MLADA TELETINA JE JOŠ BOLJA!!! Vedrana Seksan Dobra je i Govedina duže kuha al je isto ukusna!!! Mada treba više miješati xd :)
General Mehmed Alagic ,Atif Dudaković Talijan su oslobodili pola Bone I Hercegovine pa o njima ni riječi ne pišete ni godišnjicu smrti velikog čovjeka Alagića niste spomenuli ni oslobadjanje Vlašića i Kupresa a dajete prostora glumici sa Pinka Vedrani Seksan i dižete je u nebesa !!! Svakim danom ste mi sve gori i gadniji vi DJERIZI sa klixa!!!
Zaboravio sam napisati da ona ima običaj reći za muškarce JUNETINA JE DOBRA ALI MLADA TELETINA JE JOŠ BOLJA!!!
jojjjjj narodnjaka https://www.youtube.com/watch?v=wl5nO5kLk6M
siječem vene
Angela Merkel u posjeti grčkoj, popunjava papire... Name- Angela Nationality- German Sex- Female Occupation- No, just visiting
HOĆE LI IKADA IKO NAPRAVITI PREDSTAVU O MRAČNOJ STRANI VELIKOG BROJA PREVARENIH PENZIONERA KOJI NEMAJU ZA HLJEBA. ONO CRKAVICE ŠTO DOBIJU NA KAPALJKU PLATE REŽIJE I PAR DANA SE HRANE I ONDA PROSE, JEDU IZ KONTEJNERA, PATE SE KAKO SE NIKADA U ISTORIJI OVE ZEMLJI ČOVJEK NIJE PATIO. ZA TO VRIJEME ,,VLADARI OVOG DIJELA NEBA,, NE ZNAJU ŠTA ĆE OD BOGATSTVA I APSOLUTNO NE HAJU ZA OVIM DIJELOM LJUDI. SJEĆAM SE DA SU JEDNOM POVISILI PENZIJU ZAMISLITE ZA 3% I OD TADA SAMO VAZE KAKO NEMA PARA DA SE PENZIJA POVEĆA ALI NA TAJ JAD OD PENZIJE /330KM/ BESKONAČNO PODIŽU CIJENE HRANE I REŽIJA. ZAŠTO NEKO NE SNIMI PREDSTAVU O OVOM JADU JADNOM I NEKA CIJELI SVIJET VIDI KAKO NAŠI VLADARI UMIJU VODITI ZEMLJU. NA OVAKAV NAČIN I MOJA NADA BI VODILA ZEMLJU. NARODE VLADA IMA, NAMA DOBRO A VI POUMIRITE O GLADI.
Jos da mi je vidjeti njuske ovih sto ti minuse pucaju, kao da ti lazes o tome, nece ljudi da cuju ruzne stvari a sve ruzno oko nas. Pravimo se svi da zivimo ko kraljevi a bijeda teska. Samo o tome i treba pricati dok ne bude drugacije. Pozdrav ovim sto se prave da im je fino, a mozda i jeste im fino, u tom slucaju daBogda cekali i zivjeli od 330 KM svaki mjesec !!!
Nek je neko progovorio o -The Dark Ages "podvizima".
Puca me inspiracija za drevnim pričama o junacima koji spašavaju svoje voljene: Istrčao je brzo iz svoje tvrđave i mačem se zaletio na ogromnog diva, koji je oteo plavu princezu Amandu, kćer kralja Kinosa od Rosoteje. U borbi protiv diva Fargona i njegovih podanika zvanih miluketi, Vilijamu i njegovim ratnicima pomagali su nebeski jahači. Sa strane su to posmatrali lukavi Nenurion i njegova zlobna sestra Ginza, koji su željeli zavladati svijetom. Smislili su plan kako pridobiti diva Fargona u zamjenu za vladavinu svijetom i uništenje Vilijama.