Borba protiv alkoholizma
0
Od danas u Rusiji votka dvostruko skuplja
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju srbi znanja za klanja ovčica muslimana.
http://www.okcsana.org/index.php?option=com_content&view=article&id=6485:islam-i-obiljeavanje-nove-godine-&catid=57:islam&Itemid=96
@@hakalo Ma nemoj mi reći ti si stručnjak za to. Ćuti
Sami ste otisli, ne mijesaj kruske i jabuke ;)
ISTJERALI STE DVIJE STOTINE PEDESET HILJADA SRBA I HRVATA IZ SARAJEVA-GRADJANA , A PRIMILI ISTO TOLIKO SELJOBERA IZ ZEPE, SREBRENICE I OSTALIH VUKOJEBINA, STA SE SAD BUNITE?...DURAJTE STO STE TRAZILI TO STE I DOBILI...
Nadam se da će sada višak od poreza uložiti u izgradnju skloništa za beskućnike, one koji umiru po ulicama Moskve od gladi i hladnoće i one koji su najviše i kupovali ta pića.
Eh, jeste im skupo u vraziju mater. PA koliko je prije kostala polulitarska boca pola dolara??? Mislim da u Bosni treba poskupiti skolovanje, svaki nepismeni gad koji sljegne sa brda da zavrsi fakultet. Selo SELJACIMA.