Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
Jesu ti ubrojili i cigane?
E zamisli sad kad oni ožedne pa krenu u potragu za vodom. Haj ih zaustavi.
Ovi su planeta sama za sebe,ko da su iz neke druge dimenzije,totalno odsjeceni od svih civilizacijskih tokova na Zemlji.
Znaci bice mnogo silovanja hahah stoka indijska bolji su crnci iz afrike
mogu mislit kakva je to bijeda...
ne mozes, vjeruj mi.
Upravu je Hunter ne mozes, bijeda i prljavstina ko nigdje na svjetu. Zamisli kad imaju jedan dio, sto si prljaviji to si svetiji, ili recimo u nekim djelovima ljudi jednostavno namaju svoje domove i zive po ulicama, ako im ko sto da i pojedu, vecina umre od gladi i slusaj sad ovo naidje kamion i stapom provjere je li mrtav i samo ih kupe na kamion...... ma ima toga jos i previse. Iskreno strasno i nezamislivo da negdje nesto takvo postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Oni i Kinezi svaki dan ispisaju 4 milijarde litara :)
Indijci, najprljaviji i najodvratniji narod, ne furaju kaste dzaba u 21. vijeku. Ko misli suprotno nije nikad upozno Indijca. Prepoznacete ih po smradu currya i majmunskom ponasanju.
Radio sam i disao sa njima na brodu, gamad su, samo su gori Filipinci od njih. Usput sam imao uskustvo raditi u piceriji u Njemackoj sa njima, nisam rasista nego pricam iz zivotnog iskustva. Divljaci necivilizovani jedan kroz jedan. Loseless, Balkanjerosi su mozda obmanuti nacionalizmom i glupi ali smo kulturniji od njih trista puta.
Slazem se ali veca stoka bili i ostali arapi sta je je budimo realni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)