Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jebiga mrki tebe posrbljenog vlaha ako su već uspjeli da ubjede da si serv (sluga-socijalna kategorija) imaj toliko ponosa i nemoj biti serv servima
Jebli te iracani
@ Gonzzo : Evo kako stvari stoje dok ti virkas po susjednim drzavama, da ti pojansim kako stvari stoje u tvojoj \"drzavi\": - Imas more na geografskoj karti, ali ga u stvarnosti i fakticki nemas, jer njime vladaju Hrvati! (Neum) Ne smijete vise ni u taj plicak otici jer vas tamo sacekaju braca Hrvati! - Imas kao granice na geografskoj karti, ali u stvarnosti i fakticki ti sa svojim idejama muslimanskim izlazis mozda samo kod Bihaca na drzavnu granicu :) - Imas \"Intermeco\" za himnu! - Imas \"Pitagorinu teoremu\" za zastavu! + zvjezdice :) Bosna hotel sa 5 zvjezdica :))) - Imas 3,4 predstavnika na olimpijadi - Imas baze americke u Tuzli sto znaci da nisi samostalan, cim im ne smijes reci CAO! - Imas vehabije, koji nisu na vlasti, ali ti uredjuju zivot i desavanja u gradu! - Imas puna usta mrznje koju mozes da prosipas samo u uskom krugu na 20%Bosne - Kad malo bolje razmislis shvatis da nemas NISTA i onda te uhvati frka i nervoza i frustracija i pocnes da se istresas na netu :) Ali nema veze zvio ti meni! :)
@ Akademik : Ako si ti akademik nije ni cudno sto je Pederacija u prknu, kad ima takve akademike :))) Samo ti prizivaj smanjenja drzava, pa ce ti pederacija se skupiti kao supak oko Maglaja i sela Bochinje :) Pa se trpajte tamo s bradonjama, kratkih nogavica :)))
zivjela Republika Srpska!
Ako je izvještaj UNa da su svi počinili zlodjela: Srbi 92%, Hrvati 5% i Bošnjaci 3%, onda treba sa preostalinm otužbama to korigirati pa da da od 1000 godina \'teške\' robije dobiju: Srbi 920, Hrvati 50 a Bošnjaci 30.
Jooooooj, u pravu si Akademik, MILIJARDU posto! :) :) Stvarno, Srbi i ne postoje, vec su izmislili naciju i kopirali rusku zastavu, samo je okrenuli naopako, koji KRETENI! :) Lahku noć!
JA MISLIM DA SU ČETNICI OVDJE KAŽNJENI, A NE SRBI, I MISLIM DA SU DOBILI MIZERNO MALE KAZNE SRAZMJERNO ZLOČINU GENOCIDA KOJI SU POČINILI. JEDAN DIO PRAVOSLAVNIH BOSANACA (KOJI JE SILOM PRIMIO VJERU IZ SRBIJE, TJ. PRAPORIJEKLO RUSKO) MISLI DA BRANEĆI ZLOČINCE, BRANI PRAVOSLAVLJE, ALI ONI NISU KRIVI JER SU ZAVEDENI OD STRANE ČETNIČKE PROPAGANDE. NAJVAŽNIJE JE TO DA JE REPUBLIKA KOSOVO SADA NEZAVISNA I SUVERENA DRŽAVETINA, KOLIJEVKA, A ZNAMO DA BEZ KOLIJEVKE NEMA NI ĐAČKOG DOBA, A NI GROBA. ;-) REPUBLIKA KOSOVO - FOREVER!!! ;-)
Ako ti i tvoja crvena murija trebate podatke one su dostupne redakciji, i kunem se bogom da cu sve iste izjave dostaviti \"tvojim\"nadleznim organima a dostavi ti meni svoje podatke ako si u SA pa da ti se najebem matere pa i to im dostavi...ako si van SA neimam se vremena zajebavati sa svakim...SRBI SU GENOCIDNI< SRBI SU STOKA, SRBI ME RANILI 2X, 2 amidzica izgubio, 4 godine ratovao, ma jebem mater i tebi i tvojoj muriji i svima...samo BOG I ALIJA!!!
Opet ista srpska i komunisticka greska jer ne kontaju sinove Fatihove i Alijine, njihov cilj nije isto sto i nas cilj, njihov cilj je 3 eura ili ko zna koliko eura i sve bi zrtvovali za cilj... a cilj najveceg bosnjackog sina, ALIJE IZETBEGOVICA, i pravih sinova je bozje zadovoljstvo i mi bi sve zrtvovali za taj cilj, nikad niste skontali i nikad necete...kakav je tek vas bog kad vam je Kacavanda ovakav...e srbi, srbi, eee komunjare, komunjare...
@Downunda Ja sam se odrekao zlocinaca jos 92. ali to nije sprijecilo neke da me zbog nacionalne pripadnosti proganjaju. Lako je sad traziti izjednacavanje zlocinaca kad se vaga suzivota u BiH nategla na zlocinacki nacin upravo zloupotrebom nacije I nacionalnosti. Za primjer Srbima u RS-u odgovara kad bi se u na popisu u BiH pobrojali po nacionalnoj osnovi a neodgovara im kad se isti popis po nacionalnoj osnovi napravi po evropskim zatvorima. Ako cemo biti dosljedni u osudjivanju zlocina bez obzira na nacionalnost onda budimo dosljedni da to cinimo u svim aspektima medjunacionalnih odnosa. @Bossanac Tvoja draga evropa je I doprinijela ovoj mrlji a sad prevrcu ocima I glume engleze a izgleda I ti sa njima.
smrdljivi drogba da ti jedno kazem..jedno su komentari mrznje a drugo to sto ti pozivas na nasilje i kako ces ti da krenes odreda..mogla bi te murija uloviti debilcino, ko ce nam onda na netu pametovati...il kakva komunisticka toljaga iza vrata tu u toj pecini iz koje pises... vidio sam te na snimku tokom queer festivala coravog i chibavog kako te vehabije guze a ti ni da mahnes raji e drogba sta ti uradise sine heheheh
jaki su mi ovi sprcici sto po internetu prijete :D s tim da su srbi samo zato sto oni kazu da jesu :D volio bih otici na pice s jednim takvim, na jednu finu raspravu, ako ima vremena od silne preokupacije za kompjuterom.. zainteresovani, nek mi se obrate..
Na Balkanu nista novo...navraticu ponovo za desetak godina, mozda tada mentalno stanje na evropskoj crnoj mrlji bude nesto malo bolje...
Aahahhaha, 3€ za oralno zadovoljavanje. Ajmo drogba sta cekas, to ti je babina plata(izvinjavam se ako je zaklat u ratu, sumnjam da jeste zbog tvoje isfrustriranosti i nemoci koju osjecas kada smo mi Srbi u pitanju)