Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja se takodje nadam i kad odete ne vracajte se, moli vas ostatak planete
Vidi ga sto se proljepso! Otici do Marsa..jah, jah...al kako izac iz Avganistana?! Mislim da je preglup, on ili narod koji ga je izabrao.
Ma dobro te je više Obama.
Ako bi prestali svi ratovi na Zemlji, i ta sredstva bila preusmjerena u zajednički svemirski program NASA-e, Europske svemirske agencije, Rusa i Japanaca, zajedno sa najboljim naučnicima sa planete, imali bi za nekoliko godina svemirski brod sa WARP pogonom. Ovako već 60-ak godina koriste isti sistem i fazon konstruisanja svemirskih letjelica, pogotovo pogona istih :S.
Ocekujem da Amerikanci odu u PM za moje vrijeme
prije će otići na Mars nego iz Iraka i Afganistana.
ČEMU OVOLIKO BACANJE LOVE ZA NEŠTO OD ČEGA NEMA NIKAKVE KORISTI...A ONOLIKA DNA OKEANA OSTAJU NEPOZNATO NEISTRAŽENI-KOJI APSURD :- /
Očekujem i ja da dobijem na lotu za svog života
kako bolan kad nisu ni do mjeseca stigli
pa srbi su marsovci oni su nebeski narod al sotonske sluge:)))))
paščad CIONISTIČKA