Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan srpski heroj u misijoj rupi !!!!! Vjerovatno ga Mladic pozvao u njegovu rupu da ima s kim u gusle udarat !!!!!! Ne znam samo zapitaju li se ovi srbi sto im se heroji ovako zavlace po rupama.....i kakvi su to ustvari heroji koje sve policije svijeta traze.....ja cu vam reci jadni su vam i genocidni ti sto ih vi nazivate herojima !!!!! A plus su misevi bez obraza i casti !!!!!
ima sapuni da lete na sve strane
Da ne bi njega i još par njegovih pajdaša ne bi bilo ni Oluje
Kad ce Hrvati pokrenuti optuznice protiv popova pedofila, sigurno imaju vise na dusi...uf...
Ma ovog kokosara netreba suditi vec izvici za usi opaliti mu 2samara i dodijeliti ukor lovackog drustva iz Knina...
Pozivamo gdina Vasiljkovica da dodje u RS jer je to poznato svjetsko okupljaliste i sigurna zona za takve kao on. A sto se tice krivice, raspisacemo referendum o tome pa neka narod odluci da nije kriv.
fakat je lik...cuj instruktor golfa?!?!?!da ne povjerujes?!i to u tamo nekoj Australiji?!?!?
jos jedan smrdski heroj
ma pustite covjeka, nije ni kriv ni duzan... ovim ustaasama ko je god svratio u krvatsku bajg kriv... a sta su oni radili, da te bog sacuva, i ko ce njih kazniti? onaj pedofil iz vatikana? oce, oce, poyebo im je ko zna kolko djecaka, i sad samo tišu...