Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ce nekoga i ubiti ovaj put, koliko bombarduju ISIL i jos ih kofol ima, a jos ne prestaju full HD videa da prave. Svasta.
nista ja ovo ne kontam nikako
SAD,RUSIJA,VB,FRANCUSKA,TURSKA SIRIJSKA VLADA,KURDI ...SVI TUKU ISIL A NIŠTA SE NE MIJENJA NA TERENU. TU NEŠTO DEBELO SMRDI.
Ovo postalo ako nisi snimio i pohvalio se ko da nisi ni bombardovo. A ko ce ovo sve poslije praviti, Libija .. Sirija Irak , Avganistan vratili ste drzave u kameno doba.
vidim da nema te pojma ..a posebno o nafti...lupate...u jadranu na otvorenom moru, stoji 10-tak tankera i traže se kupci ali nema potražnje tolike za naftom već duže vrijeme...a cijena što skače to su naši odredili takvi cijenu u austriji dizel 1.03€ pa računaj
Ništa to. Glavna ISIL-ova žila kucavica nafte je kod Mosula u Iraku. Eno Turci juče poslaše svoju vojsku i tenkovsku jedinicu da je zaštite od pešmerginih sve češćih napada.
To britanci koppirali od turcina.... :-()
tooooooooooooooooo deri samo oštro nema milosti tooooooooo deri razvali tooooooooooooooooooooo deri udri tooooooooooo
volim dat minus više nego hljeba jest ništa lično