Nova glavobolja američke vlade
0
Objavljeni Papiri Pentagona, "pretka" WikiLeaksa
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Bujrum\" samo navalite, Bosne je bilo i bit\' ce. A Sarajevo moje, niko nece zauzeti kao ni jedan predelj moje divne BiH !!
WikiLeaks je obicna i providna namjestaljka za siroke mase, sta su do sada spektakularno objavili ? nista ! nista sto je bilo aman neka tajna, procitajte sta je rekao W. Engdahl izmedju ostalog evo koga interesuje i ovaj clanak http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=20580&context=va
Dobili su milion dobrovaljaca nakon sto su potopili svoj brod i optuzili vijetnamce. Nakon toga su prekinuli enbargo na uvoz oruzja iz Rusije u Vijetnam, kako bi borba sto duze trajala, od cega bi Rokfelerovi i kompanija imali sto vecu korist.
Joj kako sam glup
Sve je to šatrologija dok god bombe padaju po Libiji, Siriji, Iraku, Afganistanu, Palestini,... dog kod jedni rade za dolar dnevno da bi drugi stavili milon dnevno u džep,... itd. Jedino što se pokazalo istinitim u politikama svjetskih sila jeste da se zasnivaju na neistini, danas više nego jučer. Ako oni otkriju jednu svoju laž, sigurno je da time podupiru novu, veću.
koliko je američka vlada obmanjivala javnost o ratu u BiH?
Recite nam šta novo. Ovaj WikiLeaks je, čini mi se, američka tvorevina, u početku blate SAD glupostima, pa svi znamo šta je NY Times i ko je H. Kissinger i šta je Nixon radio po Vijetnamu, to se sad ni na koga ne djeluje, a poslije će, kad ljudi počnu vjerovati da je WikiLeaks \'\'dobar\'\' početi blatiti arapski svijet i davati Amerima nove razloge za intervenciju. To nije pokušaj da se Ameri predstave besprijekornom nacijom, već to je pokušaj da se Ameri predstave nacijom koja je bolja od svih drugih. I šta da sad jave šta su radili u Sarajevu za vrijeme ondašnjeg rata, i koliko su odgovorni za Srebrenicu, i raspad Juge, i sl., kao da nekoga boli briga za to.
Obmanjuju nas objavama o \"obmanama\"
SrCE ce Mi PucIiiii kad WIKLieaks SREeeBrNICA otkrije ,,,,
hooohooo dje si bmw.. sad jos kad bi se usliko pa svima pokazao a ne samo pricu prosipo :)
đip, đip, đip, brrrrmmmmm hehe to inteligencijo, bas si me nasmijao.
uh kako samo ide moj đip bmw x6 m3 xD
rekoh ja tebi neki dan niti jedan sistem nije pravedan.
Ma nisam ni ja el\' eto Englez rece da jesam. A posto je on uvijek upravu...
Arkane, zaboravio si jedan bitan detalj, a to je da više mane JNA mašinerije i tenkova, tako da mislim da bi ovaj put bilo baš zanimljivo ratovati.
TERORISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!