Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam mislio da su \"fotografije\" mnozina
Jadni oni... Kako mogu zivjeti bez facebooka i sa - x - a....
eno muslimajmuna na granama vise.
I gdje su vam te fotografije?
Ja sam cisto formalno naveo te tri indijanske stranke, a da budem iskren, sve stranke bi ja charter letom (karta u jednom pravcu) za divne prasume Brazila (nadam se da bi mi prasume oprostile vremenom).
hajd što imaju iskustva iz laktaša, već što imaju poglavicu Hobotnicu Mileta, predvodnika \"nebeskog\" roda
@bosko buha i SNSD! Mada mislim da bi se oni najbolje snašli tamo, imaju iskustva iz Laktaša!
JA BOLJE ZAMJENE ZA GOLI OTOK JOS NISAM VIDJEO! PRASUME BRAZILA SU SE RODILE ZA SDA, HDZ I SDS ! PA SE TUCAJTE TAMO DO BEZSVIJESTI!!!
Odmah im dati treci Entitet da ne budu majorizirani
ovo je beli neko novo srpsko pleme, svi znaju da su Srbi najstariji narod na planeti...
Prijeti Britancima opasnost da im ko drugi ne bi mahno ispred nosa zlato, pa sad lafo oni se našli da budu zaštitnici plemena. Pu!!! Znamo kako su jadni Afrikanci prošli u vrijme masovne najezde kopača dijamanata i kako su ih Britanci \"štitili\". Pa ima li rupe na zemaljskoj kugli, a da oni nisu došli da nekoga štite????
Oooo što se neko \"fin\" uvrijedio ahahahahaha ma m.a.r.š. u s.t.o. p.i.č.k.i. m.a.t.e.r.i.n.a.
odavde negdje je šljegno gospodin lagumdžija
Ni divljacima nedaju mira
Jesu li ovo pronasli Zenicane u Brazilu?
Molim redakciju da objavi tačnu adresu gdje se pleme nalazi,selim pod hitno tamo. Napomena;Zabraniti dolazak političara i politički stranki!!!
Imam jednog u raji na facebooku! Bas sinoc pokera razbacili, kaze da je kod njih milina bez struje i vode iz cesme. Da ne kupuju kruh i ne placaju poreze..