Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez službene objave objave rata, Turska de facto u ratu sa Sirijom.
@sezam.susam......oni su zvanično dio koalicije....??? O kakvim objavama ti bulazniš, zadnja objava rata je bila kad je ludi Slobo poručio : "Evo vam 10 godina da se naoružate i pripremite i onda ja i JNA vas napadamo da bismo sačuvali Veliku Srbiju " .... Od tada ratovi započinju bez objave ...! ! !
turska je agresorska vukoyebina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta ima Rus da se pita za sirijsku teritoriju, smrad pogani...
Turci su najveci otpad i smece muslimanskog naroda...
Bošnjama jedino preostaje da se priključe turcima i ginu za IS, kao što su ginuli za Austrougarsko carstvo. Opstanak u BiH i na Balkanskom poluotoku sa čistim Slavenskim stanovništvom ova skupina nema budućnost.
Turci bi trebali biti svjesni da su jedina muslimanska zemlja u NATO-u i da ih taj isti savez svjesno gura u 100% gubitni rat protiv sile kojoj zajedno NATO i amerika vrlo oprezno i sa strahopostovanjem prilaze.... Turci trabaju da znaju da su trenutno pored irana vrlo konkurentni kao vojna sila u tom regionu i da je to nimalo ne odgovara americi i NATO-u jer muslimani su najbolji kada su potlaceni a primjer tome su vam nekada veoma jake zemlje Irak ,Libija i sirija a kojih vise nema ......
Turci bi trebali da znaju da i to da ce ih NATO sigurno zrtvovati jer Puno clanica NATO saveza nemaju dobre odnose sa turskom a i to da je sigurno 100% kako ni jedan njemac,francuz,nizozemac,grk ili bugarin nece dati zivot za muslimana a pogotovo turcina ... Isto turci trebaju biti svjesni da ih nece rusi cizmom napasti 100% a ukoliko dodje do sukoba onda ce to biti krvoprolice vrlo preciznim interkontinentalnim igrackama sto daje prednost rusima jer turci te igracke nemaju i moraju ih kupiti..
turci polako dolazi na naplatu otimanje pravoslavne zemlje, sve će se poravnati Gospod je nad vojskama!
čuj ovog vlaškog jade. jeste 90% genetski modificirani sa Turcima, jb oni sve redom.
bukagija pa i ti si turcin
Pjeva Erdogan " a letio sam nekad, letio i ja, bombardova Asada sa f16-cama"
Asad pjeva "priča se priča da Rusi dolaze"
epilog prepjevavanja, neko pjeva "eeeeee Bato, krila mi slomili"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno podatak Ruskog pilota jer bolje vidi odozgo,a naročito kad uđe u Turski vazdušni prostor.
Hahahahahh ne vidjeh nigdje na granatama da nose banere sa Turskom zastavom, a ruskoj propagandi vjerujem jos manje nego đikanskoj. Ako znamo da je đikanska propaganda relevantna nuli iliti nicemu iliti nistavilu onda mozemo tek zakljuciti koliko je relevantna ruska :))))) Hoce li ovi Rusi vise prestati kmecati za onaj sruseni avion? Jbt kad je srusen, a kmece i sad kao da im je bio posljednji :))))))
"relevantan nuli" pliz translejt!? Možda ravna nuli ili tako nešto!?
@vratnik4: Mrs u vukojebinu iz koje si sisao u grad, đikane.
Jebi turchine. Sa istoka i zapada za Asada, naseg novog Hitlera!
Jebe mi se za za turke al samo naprijed ...branit sebe i svoje...rusi ko vas yebe...