Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest lijepo bit ateista posebno kad procitam ovako nesto. Kad vidim one vile i auta koja vozaju katolicki svecenici,hodze i popovi,dodje mi milo sto nisam jos jedna ovca u stadu ovakvim pastirima.. .
...12 žigosanih...
SKUP P.R.O.K.L.E.T.I.H DEMONA KOJI U SVOME OBREDU BIRANJA PAPE BACAJU NOVOROĐENČE JEDAN DRUGOME I HVATAJU GA SVE DOTLE DOK GA NE U.B.I.J.U I NA ČIJIM RUKAMA U.M.R.E TAJ JE NOVI PAPA I DUH SOTONE ULAZI U NJEGA....UZ SOTONSKO SLAVLJE PIJU K.R.V TOGA DJETETETA....ŠTA NE VJERUJETE???? PROČITAJTE KNJIGU OD UMBERTA EKA : "IME RUŽE"...MOŽDA NEŠTO NAUČITE - OVCE... SMRT RELIGIJAMA - SLOBODA LJUDIMA!
Petrus Romanus dolazi. Posljednji papa, koji će započeti rat protiv Islama, a zatim će Rim biti uništen.
mogul ja bdnuti papson.efendiy zukurle
dobro je, nema našeg Pljujića na spisku, znači mogao bi postati papa i izdati bulu da je naše Medjunožje u Ercegovini legalno..
Vidi,sve katolici ni jednog muslimana na spisku :)))
Što sveštenici ne koriste kondome ?? Pa zato što mali dječaci ne mogu ostati trudni.. TUŽNO,ALI ISTINITO...
Šta će vidio i benedikt da im više nema pomoći,pola ih spava s dječacima,a ostali prešli na islam.. Odnio vrag šalu..
Samo par dana bez Pape i vec smo nasli lijek za HIV!
P-E-D-O-F-I-L KAO I SVI OVI KARDINALI!! P-E-D-E-R-I > P-E-D-O-F-I-L-I, DOBRA IM VJERA!! MARIJAAA MARIJAAAAAAA