Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi ovakvih govana, narod na svijetu sve muslimane smatra teroristima..
ne volim bradonje ma koje oni sorte bili
Chev vidis i to je mnogo sumnjiva licnost. prvo jos nije ustanovljeno da li mu je ime djed mraz ili djed bozicnjak ili neko trece ime drugo niko ne zna gdje zivi , na adresi na kojoj je navodno prijavljen niko ga nemoze naci niti su ga ti ikad vidili trece u odredjeno doba godine ima previse saradnika koji se maskiraju u njega tako da mu je nemoguce uci u trag i cetvrto po meni najgore uzima tudje zasluge kao svoje , ti kupis djeci poklon a on se prestavlja kao da ga je on kupio
Allah ga nagradio za sve dobro sto cini muslimanima a neka ga i kazni ako je nesto pogrijesio ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Bog ti dao zdravlje smrdune bradati. I nek si mi zdravo da te ni jedna navodeca ne dodirne, dok ovu svu bagru koja te slijedi iz cijelog globusa, ne zalozis!
kakav je ovo vodja a skriva se kao da je na playstation igrici? Pa ako si vodja ides u prve safove buraz, nema guzice u kraj.
Ovaj namjmanje predstavlja muslimane.
doće i njima kraj uskoro.. a možda i neće.. već imaju obrazovne ustanove tj. kućice il' šta već, gdje uče i prenose im svoje znanje i uvjerenja.. a djeca slušaju.. tako da će teško bit ugašeni.. jedino ako Allah dragi odluči da je dosta.. pa da svi lagano selimo na onaj svijet... na ona vrata gdje će mu bit' onako kako je ovde radio..
još da mu s.arabija ne daje pare a turska oružje gdje bi mu bio kraj. kad isis zauzme Siriju onda ce krenut na Iran i dio Iraka gdje su siti većina zbog toga su i napravljeni. Jordan i Liban će pripojiti novoj drzavi milom ili silom dok će Izrael zauzet Palestinu. tako će svi biti zadovoljni turska će se riješiti Kurda možda dobiti dio Iraka i Sirije, s.Arabija će postati regionalna sila a Izrael će se riješiti svih vlada koje bi ih mogle ugrozit. zaboravio sam reci Amerika će dobiti monopol nad naftom znaci svi sretni
on je odavno rahmetlija
nafam se da cete sljedeci put poslati precizniji dron ali na gazde ove gnjide.
angazuj zenu i djecu, svog oca, najblize rodjake i rodbinu , budi primjer pa nek te drugi slijede
jadna je zemlja koha je spala da je ameti i rusi brane to joj je kraj
sta je cede mi bar imamo ponos nista nije slago prvo ocistis svoju avliju pa onda cemo lako polako sve po redu docete i vi na red za 11 muslimana trebate 100 specijalaca a sta tek jad budete naletili na koga treba kukavice
Al-Baghdadi pravo ime je TelAvivi.
Naprijed Islamska Državo!!!
Ako Bog da pobjeda. A ako bude propast. Doći će ako Bog da druga grupa. I sve tako dok ne dođe ako Bog da pobjeda. A vidjet ćeš šta će biti propast kad Zapad doživi ekonomski kolaps, a upravo doživljava demografski, odnosno izumiru.
Nikakav problem. Posao nevjernika je sukobljavati se sa vjernicima. Isto ko što mačka lovi miša, to je jednostavno tako Allah swt odredio, pa do Sudnjeg dana. Pročitaj šta čovjek kaže. Borimo se (odnosno bore se) do zadnjeg čovjeka. Bujrum, navali!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I ja sam maloprije imao erupciju, u hali.
donjabra ne dipr ponjamke ti se u istu !!!