Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma, ajte svi u pičku materinu BALIJSKU
a, ja sam mu sestru rastezo pored onog krizha i kad sam svrsio povratio na njega...
a jasam ti jebavo majkuu u onoj maloj crkvi i kada sam svrsavo gledoo sam isusu u oci..
caro moj,ja sam ti iz Hrvatskog Mostara koji ce uskoro biti ociscen od balija i biti centar Lipe nase.....
more bit bidne oklagijo (ne ljutis se, jel de/ iako si srbin il kaurin hipak hima turske hakrvi u tebi, i more bit bidne da se vices na ime... Camil???) ali nije lijehpo da se odrices historije. Popusili ste ga prije ha 600 godina i jos gu dudlate sa ha Markalama ili bez njiha. Odavle i odanle skoje god strane stigne vas ha kurcina u supcic.
HOVO NEMER BIT DA BIDNE TACNO.. JA KOLIKO ZNADEM NA MARKALE SU CETNICI CUSNULI GRANATU, A NE HAMERIKANCI. JA SAM TO GLEDO NA TV-HAJAT UZIVO JER SU ONI IMALI AVAZ DA CE CETNICI U TOLIKO I TOLIKO SAHATA LJLJNUTI GRANATU DRITO NA MARKALE, A LAZU DA SU MUDZAHEDINI PO NAREDBI ALIJINOJ POTURILI HEKSPLOZIV TAMOKA NA MARKALE..
i to vazda onaj jedan Bleh
Ova srbadija pocela da odgovara na svoje replike. tctctc
pitt, rado ti se sjetim mrtve majke dok svrsavam po sestri ti
pa tebi stvarno netreba skidati brnjicu sa te njuske, ps samo kada ga sipu
To vas ceka crpskorvati ... Jebem vam isusa zracenog...