Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nigdje ne piše za šta su te palestinke osuđene, pa ispada da se sve redom nevine, odnosno u zatvoru samo zato što su Palestinke?
Molim urednika da me be kazni banom zbog sljedece izjave; jebem ti Netanhahu sve zensko u siroj familiji do 21 godine,a osim njih i tvoju mater pod uslovom da je ziva,jebat ce vam se majka kad-tad,izrodi prokleti,srce vam jebem jevrejsko-cionisticko!!!!
Juce Mesic u Mostaru,danas Swartz Shiling najavljuju federalizaciju i gubitak hidrocentrala na Nerervi i izlaska na more.Bosnjacki. politicari pamet u glavu.
Dok se jedni bore da muslimanke hodaju gole i da predstave kako muslimani tlače žene bičuju,kamenuju...Ne žele u stvari da vide šta se dešava!Šta moralan obrazovan narod radi od ljudi samo zato što su drugačiji i što ne žele da igraju kako drugi sviraju!
Drage Bosnjakinje evo vam primjera sta bi se desilo ako nam se oduzme izlaz na more sa trecim entitetom.Svijet vise nije mjesto za naivne.
Tako uzak izlaz na otvoreno more je neprocjenjive ekonomske vrijednosti bilmezu.
opaaa, jos jedan ciljani clanak:))))
ne znam.novi vjetrovi,proljece znas kako ide :))
pustite ljude sta su vam oni krivi
https://www.youtube.com/watch?v=22XEkJY62VA
to su cifutske namjestaljke NE NASJEDAJTE cine sve da bi deskreditovali cuvare posljednjeg artifakta atlantide (KABA) kako bi je se domogli i zavladali svjetom