"Nanijeli veliku štetu Al Qaedi"
0
Obamina vojna pojačanja napustila Afganistan
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najpametnije je prepustiti samim muslimanima da medjusobno rijese problem radikalnog islama ! ili, jos bolje, poslati Basarove Siite da zavedu red medju afganistanskim Sunitima ! oni su experti za te stvari !!!!
\"Pojačanje je bilo poslato da bi potisnulo talibane i omogućilo afganistanskim snagama da dobiju vrijeme za preuzimanje sigurnosnih operacija u svoje ruke.\" Hahahaaaa! Jednostavno, sta drugo nego se nasmijati ovakvim glupostima. Najveci je problem sto ima idiota ( poput kliksovaca ) koji vjeruju u ovakve plasirane price koje vrijedjaju inteligent iole normalnog covjeka.