Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo predsjednice... Dosta je i amerike, i izraela i njima slicnim...neka se cuje i neko pored njih. Bas me zanima kako ce postaupati kada javno objave da imaju nukleranu bojevu glavu, obizom da je ovako hrabar, bez zvanicne potvrde o posjedovanju nuklearke.
ja sam jew.ish
Busova pogana politika sada prijeti da svijet nestane.....
koga je vise briga da li krs*tasi nekome zamjere, oprastaju ili ne? Ko ih vise benda i dva posto? Pokazali su cijelom svijetu ko su i sta su i nikad vise nece biti autoritet koji su bili. Bush i ekipa su ih debelo zeznuli.
Rekao si istinu Ahmede, njih to boli jako, jako i oprostiti ti nece. Ja ti zelim svako dobro, neka te Bog cuva.