Susret sa japanskim carem
0
Obamin naklon izazvao val negodovanja
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obama jeste veliko razocarenje, ne samo u americi nego u cijelom svijetu. ipak je bila istina kad ga je Hillary opisala kao nekog koji slikovito prica bajke, a pojma nema sta da uradi i kako da ameriku izvuce iz gliba. americi bi najbolje bilo da promijeni izborni zakon i da omoguci da car bill bude po treci put predsjednik.
pogana camcuga
Jadni mi, oko cega se napisase ovoliki komentari.
amerikanci imperijalisti, žedni krvi, samo misle gdje će imati prevlast, nacistička gamad. očito to dokazuje nezgrapna ambasada u sarajevu....bolesnici
Halo, ljudi, sta je sa vama???? Ovaj Japanac je car, a to je puno veća titula nego predsjednik. Zbog toga je logično da se jedan predsjednik \"podredi\" caru. Šta tu ima nejasno????
Obama je pogrijesio. Japan je druga najvaznija americka saveznica ali ipak to nije zapadni obicaj a pogotovo americki da se bilo kome klanjas. Amerikanci su kao i Bosanci kauboji, prvo potegnu pa se izvinjavaju ako pogrijese. Ali se i jedni i drugi nikad ne klanjaju bilo kome i bilo cemu (izuzetak su ovi vjerski fanatici koji su vise arapskog mentaliteta nego bosanskog) i nacionalisti koji se klanjaju susjednim zemljama). Pogrijesio jeste ali nije to strasno, desava se.
DEAR MR PRESIDENT OBAMA BOSNIAN PEOPLE LOWES YOU.GOD BLESS YOU AND GOD BLESS AMERICA.
Slazem se!... Uostalom, Obama je pokazao ovim gestom mudrost, a i da je dzentlemen. A, svi oni koji misle da je ovo bilo ponizenje imaju vrlo ogranicene mentalne sposobnosti.
Slazem se!... Uostalom, Obama je pokazao ovim gestom mudrost, a i da je dzentlemen. A, svi oni koji misle da je ovo bilo ponizenje imaju vrlo ogranicene mentalne sposobnosti.
Obama je kralj bez komplexa...
ovo je i za serva previse
RADE KOMPLEXI!!!
Njegovanje tradicije zemlje koju posjećuješ je potez kojim pokazuješ poštovanje domaćinima koji su teprimili...... Jedan jako oštar politički potez Predsjednika Sjedinjenih Američkih Država..... Na osnovu ovoga je kod Japanske populacije postigao veliko poštovanje prema Demokratskoj Tradiciji Sjedinjenih Američkih Država ali i negativnu stranu \"Atomske Demokratije\" koja pokazuje da određeni dio populacije ne odobrava sve ovo..... Činjenice zbog koje se ovo ne odbrava su mnogobrojne, što opet, na drugu stranu, dovodi do jasnog pokazatelja jednog od kvaliteta Demokratije kao društvenog uređenja...... Zanimljivo je sve ovo......
Hajd nam preporuci neku knjigu da procitamo, pa da mozemo razmjeniti poglede s tobom. Book of matches, maybe?
@neko Rukovanje nie vuce porijeklo sa Zapada