Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mogo je vakih i u nas zagrabit :)
i to na hiljade, ako mu je baš takav trebao...
Nasi nauce par fraza i samo njih ponavljaju i misle da su pametni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hamo vidi mu glave !!
Ako Obama vuće korijene iz Afrike (kenije ili sl.), onda je ovaj genijelac morao biti s naših prostora! Iako moram priznati najviše liči na Ustamujića, što jest jest!
pa zar ima neki drugi amer koji zna nesto o drugim zemljama i njihovom unutrasnjem uredjenju?????
Kriv je sto se nije bolje pripremio,a da je glup ne bi skupio milion dolara. Koliki je procenat nasih koji ne znaju kako treba pravilno oprati zube....preostale zube:)
Ameri da su glupi ne bi držali planetu pod kontrolom :) A to što su im političari i obična banda na ulici neobrazovani, to je već druga priča. A takvih je i kod nas sve više iz dana u dan;)
ne drze oni po kontrolom..njih drze zidovi, a oni jesu glupi pa to ne vide. oni su samo alatka kojom se upravlja.
nemaju amerikanci veze o zivotu a ne da imaju o nekoj drzavi! ta vam je! glupa nacija!
Lijepo je biti clan nase pametne nacije, znane kao nacija Ovaca. Jelde? Mi kao imamo pravo govoriti ko je glup, a ko pametan?
govorim sto se znanja tice, da im nije nijemaca i cifuta poslije drugog svijetskog rata isada bi u pecinama zivjeli, a to stoji da smo mi ovce, al ne sto se tice znanosti, vec inace kulture i trpljenja torture i tako to!
deba ba :D
Šta je Jasna Ornela na sliki
jel' moguce da se amer obrukao ? pa imal glupljeg naroda ?
Kad si ti toliko pametan, znas li nabrojati sve savezne drzave od kojih je sastavljena Amerika? Koliko ima zastupnika u njihovom Kongresu i koliko ima domova Kongresa? A mozda da nabrojis sve Evropske drzave? Ja sto volim vas sveznajuce u PM
lik 5, nisu ameri kao narod razvijeni, nego nsa, cia i ostale agencije, vladaju trzistem nafte, zlata i dijamanata u juznoafrickoj republici, sto se tice envera hodze albanija je nakon njega krenula sitnim koracima naprijed,i poceo je povratak albanije svom narodu, gruntom i bruntom, kao 2 cilja envera hodze. samrco, da ti i ja sjednemo, pa da vidimo ko je vise u toku sto se tice svjetske, pa i americke politike, sto unutrasnje, sto vanjske, sto se tice nabrajanja saveznih drzava, broja kongresmena i ostalih stvari, te informacije smatram nebitnim u zivotu, pa se i ne trudim da pamtim, europske drzave eto znam, posto sam vecinu proputovao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hahhahaha...
Otkud Amerikanac a glup?! Bash me chudi...
Radim s njima (tj za njih) vec 3 godine... i glupi su (bar velika vecina) , ali naravno da ima izuzetaka.. Eto toliko. Pozdrav!
U Americi zive vise kultura. U Ameriku dolazi svjetsko znanje, tamo su bolje placeni i imaju vise novca za istrazivanje. Necu da tvrdim, da su pravi Amerikanci svi isti i bez znanja, cinjenice nam govore, da sva poznata istrazivacka djela (vecina Nobelovaca) su od stranaca.Amerika se sastoji iz dva kontinenta, da li svi kontinenti tj. drzave podjednako razvijenji u to prosto sumnjam. Ovaj covjek nije jedini, koji se osramotio po znanju.Neznanje je prosireno i u najpoznatijim univerzitetima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)