Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ga cionisticka Al Jazeera ponovo pocela obasipati cvijecem umjesto da ga se tretira kao ratnog zlocinca i poziva na odgovornost za uzasno zlo koje siri cijelom planetom?
zahvaljujuci ovom ratnom zlocincu, njegovoj podloznosti cionistickim pritiscima i siroko rasirenim nogama eu k.u,r,v,e, mnogi evropljani ce se i ove i naredne zime smrzavati, a cijene ce otici do neba. u narednom periodu ce iransku naftu kupovati umjesto direktno, preko kine i indije kao posrednika. baj, baj, nema vise lake pljacke!
Izvedite monstruma pred nepristrasni medjunarodni sud za ratne zlocine i sudite i njemu i rezimu koji predvodi za svo uzasno zlo, za agresije na slobodne zemlje, za nebrojene masakre, nemilosrdnu kaubojsku pljacku i druge rane zlocine koje je pocinio i on i njegov rezim.
koji je ovo majmun sa slike ?