Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro čovjek veli
Nek je neko barem od Politicara (bilo koje zemlje) rekao istinu \"NAFTA\"! Svaka ti cast Morales!!
evo ti konjino na pocetka komentara.(2.komentar).. I ja velim da covjek (Morales) dobro veli!!!!!! Hajd meni napisi zivjela srbija?! .......e zasto ja ovako? da je meni znati da si stvarno Bosnjak, sta pretpostavljam ali neki glupi Bosnjak sta misli provocirati ovu izjavu kao prosrpsku. Konju!!! Zivio Morales!!!
nije Evo mexican nego native american...tenkre
PAR CINJENICA O LIBIJU KOJE VJEROVATNO NIKAD NISTE CULI BNP po glavi stanovnika: 14.192 $. Primanja na racun nezaposlenosti: 730 $. Plata medicinske sestre: 1.000 $. Za svako novorodjeno dijete drzava porodici placa 7.000 $. Nakon sklapanja prvog braka svaki bracni par dobija 64.000 $ od drzave za kupovinu stana. Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki gradjanin dobija 20.000 $ pocetnog kapitala od drzave. Obrazovanje u potpunosti besplatno. Zdravstveno osiguranje za svakog drzavljanina u potpunosti besplatno. Cijena hrane simbolicna. Elektricna energija za upotrebu u domacinstvu besplatna. Krediti za kupovinu stabenih objekata i vozila bez kamate. Prilikom kupovine automobila drzava placa 50% cijene vozila (pripadnicima oruzanih snaga 65%) Cijena goriva smijesna (litar benzina Kosta 0.14 $
@BiH zar se ne dodjeljuje u Svedskoj? treba napraviti peticiju da se oduzme obami i preda dobrici cosicu...cika gedza je puno vise ucinio za mir od obame
Obama treba vratiti nobelovu nagradu za mir i promjeniti mjesto gdje se daje nagrada jer norvezani to ne zasluzuju poslje ucesca u napadima na libiju
americki slogan \'bombardovanje za mir\'
PAR CINJENICA O LIBIJU KOJE VJEROVATNO NIKAD NISTE CULI BNP po glavi stanovnika: 14.192 $. Primanja na racun nezaposlenosti: 730 $. Plata medicinske sestre: 1.000 $. Za svako novorodjeno dijete drzava porodici placa 7.000 $. Nakon sklapanja prvog braka svaki bracni par dobija 64.000 $ od drzave za kupovinu stana. Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki gradjanin dobija 20.000 $ pocetnog kapitala od drzave. Obrazovanje u potpunosti besplatno. Zdravstveno osiguranje za svakog drzavljanina u potpunosti besplatno. Cijena hrane simbolicna. Elektricna energija za upotrebu u domacinstvu besplatna. Krediti za kupovinu stabenih objekata i vozila bez kamate. Prilikom kupovine automobila drzava placa 50% cijene vozila (pripadnicima oruzanih snaga 65%) Cijena goriva smijesna (litar benzina Kosta 0.14 $ Ovo je daleko od onoga sto cime vas mass mediji kljukaju i sta oni hoce da vi znate..
100% u pravu covjek...Obama i Nobelova nagrada za mir-nigdje veze
Pa zasto ne odes i ne oduzmes mu je sam,mexican ?
E moj Evo daj ba pošalji malo one tvoje žučkaste što dobro diže \"disco shit\"
A slag na kraju, osoba koja vodi 2 rata, ciji vojnici vrse pokolje na civilima u Afganistanu i Iraku dobija nobelovu nagradu za mir. Gdje tu pamet i pravda? Naravno, americki vojnici koji su pocinili te zlocine nece nikada ni vidjeti tzv. medjunarodni sud pravde u Hagu, ali kad treba doci na Balkan i citati lekcije o pravednosti i nuznosti tzv. medjunarodnog suda i ucijenjivati, onda je sve u redu. Zalosno.
S Moralesovom se izjavom u potpunosti slazem. Obama je klasicni proizvod reaity showa. Anonimac koji se dodje takmiciti u takvu emisiju na pocetku nikome nije posebno zanimljiv, tek nekolicini, ali kako emisija odmice dalje doticni natjecatelj preko noci postaje idol, milijunima onih koji gledaju to natjecanje, tj. onima koji prate taj medij. Isti slucaj je i s Obamon. Osoba prosjecne inteligencije i karizme, preko noci uz pomoc jakih americkih medija postaje planetarna zvijezda koju svi obozavaju. Vise od dvije godine vodi SAD, ali sto je konkretno ucinio za tu zemlju, kriza i nezaposlenost jos su veci nego na pocetku njegove vladavine. Koliko su ljudi naivni pokazuje i primjer s Obaminom suprugom. Cim je postala prva dama, iznenada je postala i jedna od najljepsih i elegantnijih zena na svijetu (pogledajte samo njene fotografije i bit ce vam jasno da je to teski moronluk).
logicno Evo svaka cast
OBMANA!
Zbog čega je uopšte dobio nagradu? Niko nije ni znao za njega prije kandidature i onda odjednom dobije Nobela. Oduzeti nego šta. Klinton, bush, on,.... isto sranje drugo pakovanje.