Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodski receno, posljednji pokusaj brice da od gu.zice napravi lice.
a jeste se i radovali mungosi kad je pobijedio ;-)))
Ovim potezom ce amerikanci samo uduplati svoje gubitke. Bombasi samoubice su jedva docekali ovako nesto. Davno su njima rusi dali savjet da dizu sidro iz Avganistana jer nece uspjeti da poraze te borce koji se ne boje smrti. Mozda ce i ocistiti te prostore od Talibana , ali samo kratkorocno
Obama, razvali ih da ih ne nadjemo ni u rudniku. Ali bukvalno ih razvali da im vise ne pada ne pamet da se uopste pojave u sredstvima javnog informiranja.
E moj Obama. Nabijem i tebe i onog ko ti je dao Nobelovu nagradu za mir na kitu. Change my ass.
Da li mozemo i dalje praviti budalama, i zamazivati oci masama s Obamom? YES WE CAN
pazi da ga ne zavrsis
CHANGE!