Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugrozeni su vala, malo je reci
@Trulex rusi nisu jaci,., imaju par tih avijona i tenkova,., al kakda pogeldas gdje je sve americka cizma stala,.,rujo ni ostatak svijeta nema ni muda ni namjeru prici,., rujo nemere za 24 h bilo gdje u svijetu iskrcat 10000 vojnioka potpomognutim teskim oruzjem dok ovi mogu
Od kad je to SAD uveo "evre".
@jesmo_danas_ludi Mama ti je majmun koja te snijela na ovaj svijet ovakvog. Ako pise da je u EU nesto kostalo u dolarima, vjerovatno pise iz razloga sto je i kupljeno u dolarima, dok cisto sumnjam da SAD svoj proracuna pune eurima. Na dolar nemaju nikakvo pokrice pa se zato izrazava u eurima... ccc a idiota majko mila.
@jokashmokash To da, samo sto mi ne zivimo u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj od Kongresa zatražio 532 milijarde Što niste napisali da je pare zatražio od Varburga i Rotšilda. SAD nema ni jedan jedini dolar. A koliko su samo spinovali i hvalili rusku tehniku kako bi isprosili ovu lovu.
Ameri stvarno divljaci i megalomani,pa sa tim parama moglo bi se nahraniti sva gladna usta ovog našeg jadnog planeta.
Ma ovo je priprema za "veliko finale" i tice na grani znaju da je "Dan D" blizu, samo se u Bosni Srbi Hrvati i Bosnjaci svadjaju ko ce koga vise blatit.
.. i to bez "balističkih raketa", tenkova i helikoptera za hrvatsku..........
Donijece mu dilfa kad dodje na dor'cak..
"ZA ODBRANU" AHAHAHHAHA :'D PA NAPALI STE DESETINE DRZAVA ZBOG NAFTE,OD KOGA SE BRANITE LEGENDO HAHA
A tko će to napast SAD? Jupiter i Mars istodobno, kolko mogu protumaćit' Obamin buđet za odbranu.
Ne kontam ovaj tekst, Ameri imaju US Dolar, odakle se sad stvorio proracun u Eurima ?
Lako je dok imaju štampariju pri ruci...
Ameri! Nema tu ljudi ni do podne, a vala ni poslije podne.
Obama...Raspusti vojsku, stvori miir u svijetu.... a tih 532 milijarde eura, otplati stetu na bliskom istoku sto ste napravili, barem u jednom dijelu sirije, ako moze i to da dostigne cijenu stete
ma vala sta god vi pricali bolje i to nego placat ove ublehe izmetbegovica, covica....
Za napade po svijetu u korist US, c.i.a, IS vehabije i razni ratnici po Siriji. Ali nije problem, američke banke i korporacije sve finansiraju.
Pa prosle godine je bilo preko 600 milijardi, ovo je sad dobro :)