Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLJE DA JE OSAMA BIN LADEN PRESJEDNIK
baraka tebi, baraka meni, baraka obama
jeste konji 95% para od inauguracije je vraceno kroz tv prava
Pragmatiste, americke inauguracije obicno kostaju toliko - Bushova zadnja je kostala i vise - tako da ne vidim kako mozes da krivis Obamu zbog toga. 70% tih 160 miliona je bio za sigurnost, kao i obicno. A madhouse, sta ti to ocekujes - da sebi smanji platu? Budi malo realan: Americki predsjednici imaju istu platu vec decenijama. To se ne moze tek tako lahko mijenjati, nego mora proci kongres. Do sad se je to desilo pet puta u historiji, a Obamina plata je relativno mala u odnosu na prethodne predsjednike. Vi stvarno trazite bilo sta kako bi ste ga kritikovali.
Hoće li iko ovim našim političarima zamrznut plaće
ovaj crnac ko neka tinejdjerska TV zvijezda. Samo se slika i blinka, ko clown kakav
naprijed obama, uz tebe smo! :D
blago vama stiže vam obama
krece krupnim koracima. svaka cast.
tip je juce spisko 160 milijona dolara za svoju inauguraciju. dan poslije prica kako treba stegnut remen. oa bill clinton je proslavio za 30 milijona u vrijeme najjaceg razdobla amerike. koje licemjerstvo! nema od njega nista. btw, kazu da je njegova najjaca strana nj.elokventnost.eh,da razbijemo i tu iluziju, covjeku svaki govor pise neki mladi retoricar od 27 god. ej, dobar je on k\'o hollywoodska zvijezda, k\'o predsjednik da Bod da!
pa sto sebi gospodine predsjednice ne zamrznete platu! ionako zivite u bijeloj kuci i nemate gdje da trosite vasih predsjednickih 400 000$! bezobrazluk! problem je 100, a nije 400 hiljada bucks-ica! nije ni sjeo u ovalni ured kako treba, odmah sranje
Eh sta bi nasi politicari dali da na raspolaganju imaju americki budzet.Ali bi oni i njega srubali za kratko vrijeme.
E tesko meni ... po ovoj prici nema meni povisice naskoro...
To care ... deriiiiiiiiiiiiii!