Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jun/03/us-isis-syria-iraq http://www.naturalnews.com/052090_ISIS_false-flag_terrorism_US_government.html# http://time.com/4117585/paris-attacks-isis-war/ i ovo je kazu vodja slobodnog svijeta?
Hvala vi
a divna situacija u drzavama gdje ste vi pomagali (irak, libija, sirija, afganistan...) neka, hvala, samo vi nemojte pomagati
Jednom je jedan djubretar rekao, ako mislimo poraziti muslimane i unistiti islam, moramo krenuti od Turske.
Tursa i Rusija mogu svijet promjeniti. Zapad je licemjeran prema Turskoj.
pa za koga si ti? nemoj mi reci molim te - glupo pitanje.
Dobri su mi ovi što kažu da su Amerikanci finansirali ili organizovali napade. Da mi je znati čime se to samoubica plati.
obecanjem djevica u raju?
@mirrorce može i polovna ako nama na lageru
PRIKAŽI ODGOVORE (13)