Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, Čokoladnog! pa, NATO je zapravo američka vojska, šta se ima raspadati! ako vam se vojska raspadne postaćete meksička kolonija! a možda vas i Kuba poklopi!
Obami vise odgovara da je EU slaba, da propadne, pa da onda Amerika vodi glavnu ulogu. Ono sto je Britanija uradila je upravo to, izasla iz EU da upravo EU oslabi i sad ce da se pripoji Americi njihovim zeljama. Sve je to planski. Sta je Amerika nego Britanska kolonija.
Evo vam se Dodik puno zahvaljuje što je Klinton naredio da se zaustavi ofanziva na Banja Luku, ali se ipak da primjetiti, da je on kategorički protiv NATO alijanse, i da se je stavio na stranu Rusije.
Dali su i oni pacijenti iz ludnica imali pravo učešća na tom referendumu, kad su imali oni neobrazovani čiji glas vrijedi jednako kao i prof. ekonomije ili nekog proizvođaća ili trgovca koji prodaje robe koje su privilegovane u EU i pravac na istovar, a kako če sad kad im zavedu restrikcije i carinske procedure biti konkurentni i kome če prodati osim nekim afričkim ili južnoameričkim siromašnim zemljama. To je samo jedan mali osvrt u moru negativnih posljedica referenduma.
Bogami nisam OBAMA siguran. Uglavnom, sad će im trebat više i bolje opremljene vojske ! Iz Sibira lfan vjetar čuva, a EU nema ko da čuva. NAjbolji vam je primjer Ukrajine !
Nije Evropska Unija rastuća već je rastući broj Merkelinih Krajišnika i desperadosa iz ostalih EU država koji su nagrnuli u Britaniju.Merkela budi džek i uvedi 100 miliona ljudi iz pogranične EU socijalnu pomoć od 100-150€ da ti nikako ne dolaze u Njemačku.Šta je to 10-15 milijardi mjesečno i bićeš nepobitna kraljica Evrope , inače propadaš ko stari kauč.
A europa hoce
Montiraju neku je6enu montu , čim skontam u čemu je fol , odma vam javim.