Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas ne kontam mu tu foru doso naklono se zrtvama i to a nece da se izvine sto znaci da opravdava i ima opravdanje za bacanje nuklearke.. imali obrazlozenje sto nece da se izvine?!?!?
-"ZAR JE TAKO TESKO RECI IZVINI?" -"IZVINI" -"MA JA, NAJLAKSE JE RECI IZVINI!!"
@skywalker4 Nafaka narod,šta češ!
Ni ISIL se neizvinjava kad ubije ljude, ni boko haram kad kidnapuje zene pa ih siluje, a ni izreal kad ubije djecu i zene, sto bi se amerika izvinula Japanu? Pa to je jedna te ista stvar. To je monstrum :)
Aaa..vidi japanci ga nisu kamenovali..ne znaju oni zadnje trendove ;)
Pa ako je bilo potrebe za izvinjavanjem to je trebao uraditi svojevremeno ovaj ko je bio i odgovoran za to. Ne vidim poentu da se 70 godina kasnije izvinjava neki lik koji sa tim nikakve veze nema. Cak i da se izvinjava u ime Amerike opet nakon njega moze doci predsjednik koji smatra da se ne treba izvinjavati i opet se vracamo na pricu koja je poenta NJEGOVOG izvinjenja?
@banana isto tako vrijedi i kod nas? Ili ipak ne..kod nas je drugacije...kod nas sve sami genocidi neki
@<!-- Na sta mislis kad kazes 'kod nas'?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nije to nikakvo odavanje poštovanja žrtvama nego pišanje po njima.... to je ta američka arogancija...
Dosta za pocetak sto je i posjetio.
@BosmalBoyy3 Kasno sam vidio, može li sad
Genocidna tvorevina tzv. SAD