Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo vam vijest ?! Jb vas vaše novinarstvo.
@Schikaria Majka ti tvoja lupeta gluposti, moronu jedan !!!
Obamica kulira pravo,boli ga neka stvar za nemire u ŠVEDSKOJ,ha ya...zajebaje se kako hoće i koga hoće ,a Mišelica je riba i po :)
A za to vrijeme, njegova fašistička vojska ubija nedužne civile po svijetu !!! Ali doći će vrijeme za naplatu, samo polako !!! Nijednom se fašisti nisu uspjeli ostvariti njegovi fašistički snovi, pa tako se neče ostvariti ni njima !!!
@Loseless Odakle ti to ? Staljin je zločinac !!!
@loseless on obozava da po cijele dane visi na klixu i lupeta gluposti. samo procitaj u par tekstova komentare i na svakom je on dao barem po jedan sa raznih nikova.