Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlado i abdullah, što se ne nađete negdje pa se ne pobijete k'o ljudi, a ne ovako preko portala, ja mislim da to među vama jedino krv može riješiti:-) Ps, vlado, abdullah priča svima da si ti smrdljivi vlah, abdulah, vlado priča po mahali da si ti vehabijski pičić :-) :-) :-)
obojica ti se naj.ebemo mame.
Vlado ne govori nista u moje ime. Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
OBAVEZNO POGLEDATI!!! http://www.youtube.com/watch?v=2PE91OuhewQ Ko nema ovih 7-8 minuta da pogleda cijeli video neka preskoci na 5:20 da cuje sta o ovoj pomoci misli ponosni narod Shama.
režija made in hollywood.
Da naravno...Mnogo podsjecaju na hollywood djeca s metkom u prsima. Isto tako su i sarajevska djeca s metkom u prsima bila produkt maste.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
pogledajte bolesnike kako uvode šerijat po siriji http://www.liveleak.com/view?i=657_1377364923 najveća stoka koja postoji
Daj molim te... Sta mislis da su prevozili ovim kamionima??? Slatkise za djecu Sirije ili mozda tenkove kojima ce gaziti istu tu djecu??? Malo ukljuci mozak i pogledaj ove prikolice, savrsene da se na njima prevozi cokolada i sladoled. Neka su ih ubili i trebali su ih ubiti. Hoces reci da vojni transport i vojni konvoji nisu legitimna meta u ratu????????
Nisu u svakom ratu primarni ciljevi bili logisticki konvoji, pruge i brodovi???
Moze i biti slijedeci scenarij: Zavedu ameri dejton k'o nama. Onda dobiju drzavu sa 3 predsjednika: sunnija, shija i židov. Jedni ce govoriti ovo je sirija, drugi-ovo je shiijistan, treci - dis is izrael, i nema mira decenijama dok se opet puska ne potegne..
Čim se ovi iz nacionalne sigurnosti okupe , neko zaplače :)
nato gamad ubacuje u drugu brzinu. izmislili su razlog napada, ja bih rekao i izrežirali i sad će lagano da tomahavcima zaspu sve što ima veze sa sirijskom avijacijom. time će na terenu pomoći jazavcima da do kraja odrade posao za njih, a to je da pretvore siriju u libiju. vehabije svoj zadatak time nisu izvršili do kraja jer preostaje još iran. mržnjom su već zadojeni prema šiitima i vrlo rado će nastaviti i dalje ginuti za interese natoa. daljnji razvoj zavisi od rusije. iran tu nije dovoljno moćan da se suprostavi fašistima i kanibalima.
Pomoc i pobjeda nisu od Obame niti bilo koga osim ALLAHA, subhanehu we te'ala. La havle vela kuvvete illa billah
jadan je allah ako ima sljedbenike ko što su vehabije i oni koji ih podržavaju. kanibali, stoka nepismena koja ubija nedužne ljude. daleko ste vi od bilo čega što ima veze s bogom.
Zao mi je vlado ali moram ti reci da uz svu tvoju pismenost i vrsno poznavanje velikog slova, SMIJESAN SI xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)