Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od čega da se brani ?
https://www.youtube.com/watch?v=Q0UyQV4MSpk
OD ONOG STO NIKO NE ZELI DA VIDI NITI CUJE OSIM LJUDI KOJI ZIVE U IZRAELU I SVAKI DAN KADA SALJU DJECU U SKOLU RAZMISLJAJU HOCE LI I DANAS PROTIVRAKETNI STIT DJELOVATI PROTIV RAKETA KOJE HAMAS ISPALJUJE TOKOM CITAVE GODINE
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma svi ste vi govna
"immediate cessation of hostilities" In his second phone call with the Israeli leader in three days, Mr. Obama also told Mr. Netanyahu that Secretary of State John Kerry will travel soon to Cairo to press for an immediate cessation of hostilities, a White House statement said.
@Znak pogreši si web portal sine nije ti ovo cnn ovo je sine KLIX.BA Bosna nije engleska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fuj...covjek koji je dobio Nobelovu nagradu za mir.. Svi mislili Obama veliki demokrata,sada pokazao si pravo lice kad gine neduzan narod..tako su i nas gledali. Zao mi svaki put kad vidim da se broj poginulih povecava,dodju tako ti osjecaji uznemirosti i straha kad se na zalost znas suosjecati,jer imali smo isto!
marš đubre fašističko-cionističko!
dao ti Bog isto ovako pa vidjeo kako je......
Hitler je dao jednu izjavu u svoje vrijeme prije smrti : "Doci ce dan kada cete me proklinjati zašto nisam pobio sve židove, ostavit ću ih malo da vidite kakvi su i zašto sam ih ubijao". E pa Hićo ja te proklinjem zašto ih nisi istrijebio i spasio nas da ne moramo sa govnima da živimo. Treba onog židova Fincija maltretirati i život mu zagorčavati i njemu i njegovoj porodici nek ide u izrael pa nek tamo glumi.
Obama dabogda ti se ovako u kuci branili kretenu!
Jebem tu mater crnu, picko prodana.
Sve ok, ali OD ČEGA SE TO IZRAEL BRANI TRENUTNO? Od djece koja igraju lopte na male na plaži?
IMAJU I PALESTINCI PRAVO DA SE BRANE !!!!!!!!!!!!!!!!
a od cega da se brani jado jadni. satjerali ste palestince u najveci koncetracioni logor na svijetu i sada izrael ima pravo da se brani. okupirao je palestinsku zemlju, satjerao narod palestinski na saku zemlje a ubija neduzni narod sa tvojim oruzijem obama. i tvoje ruke su krvave od ubijenih palestinskih civila obama.
...NOŽ,ŽICA ,OBAMA...
jao koje licemjerstvo. pa bola od cega se izrael brani, cijeli svijet vidi sta izrael radi i jos se provaljujes kao predsjednik amerike govoreci ono sto ti cionisti narede.
Šta ste svi navalii na Obamu?! On je samo glasnogovornik Bijele kuće. Et' sad će neko njemu dati da vlada svijetom! Obična puppet.
https://www.youtube.com/watch?v=LnFJAK2D1yM&list=UU_yXEx3-Gk5drg9qhPzSQSg Sta rade Cionisti... prokleti neka su
http://www.putvjernika.com/U-zizi/zasto-cionisti-zele-da-sruse-mesdzidul-aksa.html
Mogu kako hoće, al' neće dokle hoće. Istorija se ponavlja...