Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kak je tajno kad vas svijet zna
AFERA SEKS-SNIMCI: Političari iz regiona orgijali sa srpskim pevačicama! Bakir i Dodik u guzovima pevacica...Bice zanimljivo,kada javnost u BiH sazna!!!To je bila tajna ali se skontala :)))))))))
zapadni anglocionisti i šije-rafidije u tajnom savezu ... već 50 godina ...
Toliko ''tajno'' da je jedan klix saznao :))
SIGURNO BI PRESO NA ISLAM ZATO TAJNO
napisao sljedeće : alo druže Alija kad ćemo te kafe ispijati leđa me zaboliše od ovog fejsa...šta ima za one plesačice što si spomenuo oće li biti šta za nabost i to...hajd tako pa javi ebiga svaki dan mi isti ,da se nešto dešava pa hajd ali ništa...odo po pljuge ako mi onaj da barem još danas sutra bi trebala biti penzija pa ću podmirit i tako
Pokušava uvući Iran u sukob. Vidimo da zapad insistira da Turska, Iran i ostali se usprotive IDILU (kako se već zove). To je i bio cilj od početka, da se muslimani međusobno što više poubijaju.
Kako moze biti tajno kad klix zna
Logičan slijed.
Da li je namirisano pismo?
cuj tajno !!!!
Sine Mišo! ... Vrti glavom, sine, koliko ti drago! Moš mahat do ujutru. - Ovo ne piši! Ako se pomoliš bolje da se nijesi pomaljo. -Ovo piši: Svi smo ođe uglavnom dobro i zdravo, koje i tebe želimo, takođe, na isti način. Svi su te se ođe uželjeli, a ja nijesam bogzna koliko. To da znaš! Šiljem ti ove pare, pa preturi do prvog nekako... Ovo ne piši: Znam da je malo, a oklen mi više? Uči, inače što si se upisivo kad ne učiš? Nemoj da ne učiš! Milava se otelila, mašala, pa sad imamo još i vočića Zekonju! Aj, zdravo! Tvoj otac Radosav. Jesi li napisala? Zapečati Milijana !
a što nama ne pošalje..................
Obama... Tebi dok ne pukne iza usiju TI ne mozes da razumes da nije svet Amerika.Da tvoja nacija nije savrsena kao sto se prestavljate.A u supstini,ko ste i sta ste vi da zavodite red po drugim drzavama? Ko donosi ratove pod parolom ,,demokratije,,?Amerika...Ko koristi tudje resurse?Amerika...Ko unistava civilizaciju?Amerika...Naj vise losih stvari,krece od vas tj. Amerike!!! Nadam se da ce klimacke promene da opale vas po usima i to prve.Samo sto se kurcite a crni vam qaraju zene :)))))))))))))))))))))
Ma znam i ja...Ali nadam se da ce nekada i drugi ostatak civilizacije,skontati ko je remetilac i naj veci problem u svetu. Ali i ovi iz EU mi idu na qurac,samo sto im se uvlace u dube.A Amerika nista ne moze bez njih!
Opet greske kod tipkanja? Klimatske, a ne klimacke :) :) Ima ih jos, cudna ti ta tvoja tipkovnica :)
igraj se igraj obama dugmad te djele od kraja :D