Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije on mason, samo ono drugo... :-)
masonski pakshu
Ovo je smijesno, kako mogu stoljecima na isti nacin da varaju????? Izgubio OBAMA na popularnosti, kako je vratiti? jednostavno samo narodu prenesi ono sto njima pase. ZASTO NISU MOGLI NA ISTI NACIN DA GA \"SMAKNU\" PRIJE 5 GOD. zato sto taj covjek ne postoji.
Tišina mungosi......
Popularnost do Ponedeljka tj 16.5.2011 onda posle toga nastaje gradjanski rat u samoj USA
Znaci cilj je ispunjen, narod je obmanjen
hebo politiku da je meni skolu zavrsit
ma ja ba, to je bio i cilj...izmisli pricu, zamazi oci gl.upim amerima... obama opet prijesednik sledece godine na izborima...nastavlja s masonski projekat....
rekoh ja cim je dosao na vlast,bice rekoh gori od busha.. odmah mu uvalise i nobelovu za mir bez ikakvih osnova sto govori o kredibilitetu te nagrade dalje,izjave su mu kubojske tako da neko vece reche: \"ko ne misli da je ispravno kako je potupito sa usamom treba da pregleda svoj mozak\" dakle ovdje je kao bush ili stara amer.politika: \"ko nije s nama - taj je protiv nas nemate pravo biti suzdrzani niti imati svoje misljenje - istina je samo ono sto usa kaze - i u tu istinu se ne smije sumnjati ..\"
Ovo je izrod kakvog Amerika jos nije rodila.
-Na scenu kad je Senior Bush izasao 1991.g,u Kuvajtu ne prestaju da dokazuju svoju Aroganciju ,da siju smrt 20.zadnjih godina.
E mislio sam nakon Busha nemože biti gorih,ali ovaj usmati mi se zgadi haman isto...fuj !!!