Banke prikrivaju transakcije
0
Obama pooštrio sankcije protiv Teherana
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma džaba vam sve sankcije, Iran dominira!
ne mozete im nista ukidanjem transakcija nafte kad iran prodaje samo 20% svog kapitala EU, a onih 80% ide ostalim \"prijateljskim\" zemljama.........
Neka vise naprave tu atomsku pa da se potamane svi tamo i zidovi i arapi, mrznja je prevelika za normalan dijalog. Tamo je gore nego u nas. Amerikanci kad se mijesaju ne valja kad se ne mijesaju opet ne valja. Nek zadnji ugasi svijetlo.
Obama Kralj Svijeta
IRON IRAN
To je otvorena pljacka koju predvode razbonjnicko-pljackaski rezimi.
Laje li laje Netanyahuova pudlica, ali lajanje je sve sto mogu.
Nobelovcu koji planira i vodi najstrasnije imperijalisticke pljackaske ratove, treba suditi za ratne zlocine pred nepristrasnim medjunarodnim sudovima, kao i medijima sirom planete koje su ovi za saku dolara upregli u svoju propagandnu masineriju.
Amerika udara sankcije, Grcka udara zid, RS h.e.b.e. Pa dokle vise
sve za naftu a zaplijenjenu imovinu i pare ce zadrzati kao i gadafijevih 200 milijardi
IRofIRAN Aferim!
Pa valjda iranci nisu ludi da drže pare kod ovih likova.
Živjela Revolucija protiv imperijalista Za dušu imama >Homeinija El Fatiha!