Američki predsjednički "ring"
27
Obama oštro uzvratio u drugoj debati protiv Romneya
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mitto Ramneyi...,se zuri da dobije izbore, treba ratovati na bliskom istoku ,nemogu oni bez ratova ...,stace im fabrike oruzja ,evo cetiri godine samo gomilaju treba to iskoristiti na bliskom istoku.
ko ne vidi da je ovo zabava za milione (ovce), da je sve namesteno, te da se americi ne isplati smena predsednika nakon jednog mandata, taj nije ovca, vec janje.
Onaj ko ne vidi razliku između republikanaca i demokrata je slijep pored očiju.
nista se necce promjeniti...doso obama il doso romney...oni su vam one obicne marionete :)
@Bosnjak no1 Ja cu biti BOSANAC a za moju religiju ih libo racku.. Bicu manjina i glasacu za Komsica i njegovu stranku.. Koju korist svi imamo sto smo dio nekog konstitutivnog naroda?? Samo nas koriste da bi se izlezavali u institucialnim foteljama i da bi im mi plate davali za njihov nerad.. Sto se USA tice, sve su to ista vnago..
@@ Bosnjak no... naprotiv, postojali su mnogo prije ali su ugnjetavani od SHS-a. Do tih prava se došlo upravo ratom.
Poanta ovoga svega je ko će bolje prodati svoju laž na tržištu.
majmuni
Zamka popisa stanovništa za Bošnjake: Onaj ko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je \"musliman\", \"musliman-Bošnjak\", \"Bosanac\" ili \"Bosanac-musliman\", bit će evidentiran kao \"ostali\". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - BOŠNJAK. Jezik naš je - BOSANSKI JEZIK, a ne bošnjački jezik. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti računa da ne bismo nakon popisa stanovništva postali nacionalna manjina.
jarane,,prevedi to na naš jezik,,Glasam za Obamu,,
geofasizam pociva na prividnom dvopartizmu koji zapravo predstavlja konkurenciju dva jednopartizma amerka je zapravo totalitarni jednopartizam na kvadrat ovog pajaca navodnog huseina drze kao anestetik muslimanima koje drze u ropstvu