Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo kakva je razlika izmedju Asada i ostalih lidera koji su smaknuti iz susjednih zemalja, Gadafija, Sadama H, Mubaraka,i dr, pa ovaj moze da ovoliko zla napravi i neduzni narod odvodi u smrt i raseljavanje!!! Vasa tolerancija Asadu i politika je zaista cudna i nerazumljiva,(barem nekom) !!!
možda neće biti operacije širih razmjera ali su odavno tamo zelene beretke koje obučavaju kurde a i Navy seal u tajnim operacijama.
sa onim cime raspolazu da je u interesu svijetskim silama otpad od idila bi nestao s lica zemlje u roku 24 sata
A kad su ušli u Irak da Al Kaidu unište ? Tad se opet svijet protivio i kovo teorije zavjere. Cinjenica je da kao sto nacisti nisu mogli jugoslaviju poraziti, nece ni NATO bliski istok.