Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neposredno pred izbijanje rata u Zalivu i "Pustinjske Oluja" pod komandom G. Bush-a Prvog, Irak je zarobio i drzao kao taoce 15-ak americkih drzavljana. Muhammad Ali, nakon neuspjeha diplomatije i pregovora, putuje u Iraq i razgovara sa Hussain-om. Nakon Ali-jevih diplomatskih napora, Saddam Hussain oslobadja taoce...
P.S.: Hvala za 'top komentar' status. Ali, ne radi se o tome. Poenta je...da je ovaj covjek mogao popraviti i sto jedan Bush pokvari. Ili Saddam Hussain. I to u dobrotvorne svrhe - part-time, sto bi rekli. Toliki je to covjek bio!
Mislio sam na nasu Aliju ...
Garavi, šteta što to niko neće moći reći za tebe kad nas napustiš.
ucini mi se da je Obama odao pocast Aliji