Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je prijetiti, ajd sad posalji vojsku ako smijes... Evropa i Amerika pricaju o sankcijama, a ista ta Evropa nije ni svijesna da kada se Putin umiva jednom rukom moze da odvrne toplu vodu, a drugom da zavrne plin Evropi pa neka uzivaju :D
Prvo, sto Rusija ne posalje vojsku u sve zemlje koje je izjavama "branila" od Amerike? Drugo, Rusija mocna zato sto je uzela poluotok povrsine 1/2 BiH? Trece, moze on zavrnuti plin, a od cega ce onda zivjeti?
Obama haj ne seruckaj...nemozes ti Putinu nista...cojka boli ona stvar i za tebe i za tvoju Ameriku a kad ga pitaju za Evropu samo ga zasvrbi i on iskljuci gas.... cojk je CAR !!!!! samo naprijed druze putin najebi im se majke....
Ruski dobrovoljci su nas skidali snajeprima zajedno sa agresorima,a ne amerikanci...koliko god Amerika bila losa,Rusija je gora.
kontam i upravu si...al ako ti ameri nesto kontaju sto onda odma im mater ne jebu !!!!! vahko samo seru i cekaju da vide jel prvo kokos bila il jaje !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto sad ne posaljes vojsku