Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece njega, ne mogu doci do njega, kad je svaki dan u misjoj rupi. Hajde pisko jedna prosetaj se negdje pa da te vidimo.
isti evoks
Hajde 'jaki' Obama, nestaju vam po Americi pcele u zadnje vrijeme, cujem ogroman problem, mnogi se strucnjaci za glavu hvataju, pa de ih nekako povrati nazad da ne izumru ako mozes.
Ne treba se za pčele brinuti. Pčele su vazda bile svojeglave, bježale od kuće k'o mačke, nema ih dugo, pa dođu. Vratiće se one, samo da sve propiju.
A jes osjedio. nisam ga vidio ima 2vije g. A sta bi od onakog mladjusnog. Da mu ne bi bosnja s otvaranjem radnih mjesta, jos bi bjelji bio. Sveo Ameriku na 5% nezaposlenih. Bus je bio kralj. 18%. Haha. Ublehas alkoholik?
Ovako ste vi jaki. http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/12/04/nema-vise-teorije-zavjera-uhvaceni-zapovjednik-isis-a-izrekao-zastrasujucu-ispovijest-o-barack-obami/
Teško vehabiju ubijedit da je ono što saff i onaj blento iz ummeta pišu - istina ...
Ovo sto si ti postavio nisu teroristi, to su oni koji su ubijali teroriste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo Francuska, pa Njemacka i sad SAD. Sad imaju narod na svoju stranu, da posalju vojsku u Siriju, da roknu Asada (IS su oni stvorili) pa za 2-3 godine je Theran na redu #Petro$ a najbolje mi je kad "IS potvrdio da je on za ovo kriv" kao da ima IS broj, gdje mozes pitati :D
Pa necete vi sami na sebe,ovo samo malo eto da se neposumlja.
Terorisanje vas je gubljenje vremena, vi terorišete sami sebe.
samo oštro sa teroristima vehabije na kolčeve
Hajde nam ti jednog uhvati da ga nabijemo na kolac, moze li?