Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sto nosis odijelo ne cini te manjim ubicom od njih.
cuj mogao bi idil doci do nuklearne pa to se kaze mogao bi im dati nuklearnu neko ko ih i do sada naoruzava sto bi rekao snowden
vidi obame poceo protiv amerike da prica :)
Pa da ih ne finansirate,ne bi ih ni bilo.
Nažalost moram da citiram jednog poznatog balkanskog luđaka, s malom modifikacijom tog citata. Citiram: "Gospodine Obama, je..m vam majku svima, počevši od George W. Bush-a preko Sarkozyja i "naših" četničko-ustaško-vehabijskih imbecila pa sve do cionističkih ekstremista i wanna be diktatora" ; kraj citata.
@nesmesni Preskacem rasprave o genocidu i sl. al moram priznat da je covjek genije sto se tice njegove struke, cak mi je i drago sto je napravio sprdacinu od onog suda i procesa iako ne volim ultra nacionaliste
Obama,zenicu ti onu tvoju opandrcim
Ne daj Him Huseine brate..
znači i to spremate
E ko im kaze, najveci zlobnik, sto seje smrt svuda po svijetu
HA, jesu klixovci osuli paljbu po Obami. Mali, neostvareni ljudi iz Balkanske rupe pljuju covjeka koji je prvi bedem odbrane i od expanzije terorista a i Rusije takodje. Dragi moji prijatelji vidim da biste izmedju Obamine dominacije i dominacije ISILa radije izabrali ISIL?? To je vidljivo iz vasih komentara.
Između luđaka i Amerikanaca, Amerikanci vode 0:2, još preko 2000 nuklearnih testiranja
Luđaci vode države.
Šta bi amerikance bez terorista?? Komplet vojska koju plaćaju bi morala biti u americi ne bi imali s kim ratovati i industrija oružja ne bi morala proizvoditi ni prodavati oružje,kratko propali bi bez belaja. 600 milijardi godišnji vojni budzet,moraš jarane tražiti belaja.Izmisli teroriste. Sjećam se filmova američkih prije 20 godina u kojem se spominju teroristi.
Isti luđaci poput tebe samo što si ti šef a oni izvršitelji.