Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čokoladni malo allaha, pa onda po nekom katehizmu brojnih američkih kršćanskih sekti, pa... pravi arapski jezuita! luko lukavi!
"Ali moja vjera mi kaže da se ne trebam bojati smrti, da je prihvatanje Krista obećava vječni život i spiranje grijeha. " I ovo kaže predsjednik USA.. spiranje grijeha? vječni život? Za rubrike vjerovali ili ne...
Boj se ovna, boj se govna. A kad ću živjeti...
a sta su jeli za dorucak? e poserem im se u tanjir
Jeste Obama, idealan način da ubiješ u ime Boga one kojih se plašiš.
Vjera i religija su preteča države. Crkva je preteča države. Sredstvo za vladanje masama. Ostatak prošlosti koji je davno prevaziđen. Danas su političari zamjenili vjerske vođe.
Koliko nam znaci ova vijest,evo vilica mi bridi od jacine ove vijesti.Izvinite samo da pitam ako smijem jos,sta je zdero papak na tom dorucku?
voli obama šuknut
Opijum za narod.